Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Cijeli je život vješto izbjegavao nasrtljivce, no teško je bilo izbjeći neugodne situacije.


Duško Lokin ispričao je kako je imao strašno iskustvo s bivšim zatvorenikom. Sve se to odvijalo za vrijeme Lokinove najveće popularnosti prije nekoliko desetljeća. Naime, supruga istog bila je pjevačeva obožavateljica, a za vrijeme suprugovog boravka iza rešetaka, prijatelji su ga uvjeravali da ga njegova ljubav vara upravo s popularnim pjevačem.

VIDEO Duško ima dvojnika - dijele istu frizuru!

Vezani članci Ante Vrkić Muškarac pobjegao iz zatvora u Šibeniku dok je iznosio kantu za smeće iz kuhinje, u tijeku velika potraga Višnja Pevec Višnja Pevec: "Zdravku nije dobro u zatvoru, njegovo zdravstveno stanje je koma. Ima temperaturu, ovdje se smrzava..."

Zatvorenik je uspio pobjeći iz zatvora i doći pred njegov stan. Stigao je s nožem u ruci i neumorno zvonio. Srećom, Duško je tada imao psa koji je silno lajao pa je ljubomorni suprug pobjegao. Pobješnjeli zatvorenik uhvaćen je nekoliko ulica dalje, a kada su ga vratili u zatvor, prijatelji iz ćelije priznali su mu da su ga lagali. Kasnije je ljubomorko nastavio njih ganjati po zatvorskim hodnicima. – prenosi tiskano izdanje Cafe, 24 sata.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook