Pjesma za Francuze (FOTO: Screetshot Youtube)
Pjesma za Francuze (FOTO: Screetshot Youtube)

Duhoviti Dubrovčani smislili pjesmicu za Francuze.


Ulazak Hrvatske u veliko finale Svjetskog nogometnog prvenstva mobiliziralo je duhovitu ekipu da radi različite viralne stvari koje u kratkom roku postanu veliki hit.

Vezani članci Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari ganula svojom objavom uoči utakmice: ''Bit će suza od napetosti, emotivnog naboja i na kraju sreće'' Željko Kerum (FOTO: Ivica Medo) Kerum u Moskvi, ali za razliku od bivšeg Dinamovca sjedi sam za stolom! Ipak, s lijeve strane ga čuva jedna žena

Tako su duhoviti Konavljani iz mjesta Gruda, nedaleko Dubrovnika, okupljeni u grupu Gruda open, smislili tekst za veliki francuski hit Voyage, Voyage.

Simpatična pjesma mnoge je nasmijala, a koliko su dečki duhoviti pokazuje i obrada Despacita koju su dečki pustili uoči igre s Engleskom.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.