Pjesma za Francuze (FOTO: Screetshot Youtube)
Pjesma za Francuze (FOTO: Screetshot Youtube)

Duhoviti Dubrovčani smislili pjesmicu za Francuze.


Ulazak Hrvatske u veliko finale Svjetskog nogometnog prvenstva mobiliziralo je duhovitu ekipu da radi različite viralne stvari koje u kratkom roku postanu veliki hit.

Vezani članci Ivana Knoll (FOTO: David Klein/Press Association/PIXSELL) Najzgodnija navijačica i danas je najzgodnija! Pogledajte njezino današnje vatreno izdanje Ivan Rakitić sa suprugom (FOTO: Instagram) Rakitić već slavi! Pogledajte video koji pokazuje kako Ivan i njegova ekipa uživaju pred utakmicu

Tako su duhoviti Konavljani iz mjesta Gruda, nedaleko Dubrovnika, okupljeni u grupu Gruda open, smislili tekst za veliki francuski hit Voyage, Voyage.

Simpatična pjesma mnoge je nasmijala, a koliko su dečki duhoviti pokazuje i obrada Despacita koju su dečki pustili uoči igre s Engleskom.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.