rizična predstava

Glumce u Dubrovniku čuvala policija, no golotinje nije nedostajalo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pandemija širenja straha ne prestaje - tako tvrde iz organizacije Dubrovačkih ljetnih igara. Održana je i generalna proba prije premijere, a publika će doživjeti pravi šok kada se glumci počnu skidati...

Predstava Elementarne čestice je po mnogima rizična iz razloga što posljednja knjiga autora Michela Houellebecqa opisuje Francusku s muslimanskim predsjednikom, no ova predstava nema veze s tom temom. Ipak, policija konstantno pazi na cijelu ekipu a naša ekipa Dnevnika NOVE TV snimila je i kako je bilo na probi.

Pogledaj i ovo showbuzz Dubrovačke ljetne igre Igre su počele: Dan prije gađali ih rajčicama, na otvorenju pokupili pljesak

Igre su počele: Dan prije gađali ih rajčicama, na otvorenju pokupili pljesak

'Mislim da su učinili zlo naspram nas, publike i traže reakcije koje ne bi ni jedan normalan čovjek tražio... takvu hajku dignuti na jednu ekipu, skupinu ljudi, i to umjetnika...', smatra glumica Senka Bulić.

A cijela je priča krenula kada su pojedinci procijenili da posljednji roman autora predstave može ugroziti sve koji se nađu u Dubrovniku. No, do sada, ni u jednoj zemlji gdje je izvedena, nije bilo problema. 'Postoji neki strah, stid, sumnja... ali mi se svaki dan borimo da to prijeđeno i doživimo neko mjesto promjene', poručuje glumac Marko Mandić.

Predstava svakako nije namijenjena mlađoj publici

Premijera je večeras, a izašle su i fotografije s generalne probe na kojima ne nedostaje golotinje. Karte se prodaju toliko da se čini kako nitko nije zabrinut za svoju sigurnost. U Dubrovnik se stiže iz svih krajeva, a što vas čeka pogledajte u našem videu i u fotogaleriji.

Što vi mislite o ovakvoj predstavi?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene