O njima se pričalo

Dubokom dekolteu nije mogao odoljeti ni njezin suprug!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na sinoć održanim 48. po redu američkim country nagradama (AMA) bilo je puno zanimljivih kombinacija, no jedan par se posebno isticao - riječ je o Chapmanima.

Las Vegas bio je pravo mjesto za dodjelu američkih country nagrada.

Pogledaj i ovo showbuzz Ovo joj nije trebalo "OČAJNA SI" Ljudi masovno popljuvali Gigi Hadid jer je ismijala Melaniju Trump!

Crvenim tepihom šetali su mnogi poznati country izvođači i gosti, a najviše pažnje dobio je reality par Duane 'Dog' Chapman i njegova supruga Beth Chapman koja se pojavila u ružičastoj haljini duboka dekoltea. Nije joj mogao odoljeti ni sam suprug, pa ju je ljubio cijelo vrijeme i nisu ju ispuštao iz ruku.

>> Nikada nećete čime se bavi ova reality obitelj

Prije nego što je postao reality zvijezda, 60-godišnji Duane je desetljećima radio kao 'lovac na glave', svakodnevno hvatajući odbjegle kriminalce širom SAD-a, naplaćujući po hvatanju nagrade za njihova uhićenja. U 27 godina karijere Chapman je uhvatio više od 6.000 kriminalaca, a njegova reputacija mu je na kraju omogućila snimanje reality showa koji ga prati pri hvatanju 'opasnih momaka', s kojim je postao zvijezda u SAD-u.

Što se tiče dobitnika na američkim country nagradama, Miranda Lambert bila je velika dobitnica pjevačice godine i pjesme godine s 'Over You'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene