Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kratko nakon što je surogat majka začela, Caprice je saznala sretnu vijest!


Supermodel te modna dizanerica iz Velike Britanije, Caprice, koja ima 41 godinu, tijekom ekskluzivnog intervjua za britanski The Sun otkrila je kako će uskoro imati dvije, a ne samo jednu bebu!

>> Hladno vam je? Caprice i Imogen će vas zagrijati!

Vezani članci Vera Wang Mnogi se pitaju kako je moguće da ova žena sa 70 godina baš ovako izgleda, a zapravo ni ne voli vježbati Trudnice, ilustracija - 1 Doktor razotkrio mitove o trudnoći: Postoji pokazatelj koji je iznenadio i znanost

Naime, ona i njezin dečko Ty Comfort u vezi su od 2011. godine, a početkom prošle godine odlučili su da žele imati djecu. Nakon nekog vremena liječnik im je rekao da Caprice ne može roditi. Manekenka nije bila dugo shrvana tom spoznajom već je našla surogat majku koja je pristala nositi njezino i Tyjevo dijete.

Točnije, Capriceina jajna stanica je umjetno oplođena u laboratoriju, a potom je implementirana u maternicu surogat majke koja potom prirodno nosi trudnoću do kraja.

Kratko nakon umjetne oplodnje, Caprice je saznala sretnu vijest - dogodilo se, kako kaže čudo, te je i ona ostala trudna!

'Cijeli život sam jurila za karijerom i u jednom trenutku se činilo kako sam zakasnila s majčinstvom. Liječnik mi je rekao kako ne mogu začeti više. No, onda se dogodilo čudo i sad neću dobiti samo jednu slatku bebicu već dvije!', otkrila je presretna manekenka.

Jedna beba će biti rođena u kolovozu, a druga u rujnu. 'Znamo spol bebica, ali nećemo ih otkriti', dodala je na kraju intervjua.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook