Otkrila

'Dobit ćemo dvije bebe, jednu ću roditi ja, a drugu surogat majka!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kratko nakon što je surogat majka začela, Caprice je saznala sretnu vijest!

Supermodel te modna dizanerica iz Velike Britanije, Caprice, koja ima 41 godinu, tijekom ekskluzivnog intervjua za britanski The Sun otkrila je kako će uskoro imati dvije, a ne samo jednu bebu!

>> Hladno vam je? Caprice i Imogen će vas zagrijati!

Pogledaj i ovo showbuzz Izvan konkurencije FOTO: Trudna Kelly Brook ljepša i bujnija no ikad!

Naime, ona i njezin dečko Ty Comfort u vezi su od 2011. godine, a početkom prošle godine odlučili su da žele imati djecu. Nakon nekog vremena liječnik im je rekao da Caprice ne može roditi. Manekenka nije bila dugo shrvana tom spoznajom već je našla surogat majku koja je pristala nositi njezino i Tyjevo dijete.

Točnije, Capriceina jajna stanica je umjetno oplođena u laboratoriju, a potom je implementirana u maternicu surogat majke koja potom prirodno nosi trudnoću do kraja.

Kratko nakon umjetne oplodnje, Caprice je saznala sretnu vijest - dogodilo se, kako kaže čudo, te je i ona ostala trudna!

'Cijeli život sam jurila za karijerom i u jednom trenutku se činilo kako sam zakasnila s majčinstvom. Liječnik mi je rekao kako ne mogu začeti više. No, onda se dogodilo čudo i sad neću dobiti samo jednu slatku bebicu već dvije!', otkrila je presretna manekenka.

Jedna beba će biti rođena u kolovozu, a druga u rujnu. 'Znamo spol bebica, ali nećemo ih otkriti', dodala je na kraju intervjua.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene