Izgleda kako je nakon četiri godine ipak došao kraj ljubavi Josipa Radeljaka i Dolores Lambaše.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Njihov se prekid predviđao dok je ona sneno gledala u drugog, a sada je o svemu i sama progovorila Prekid (Foto: thechive.com) Prekidi mogu biti brutalni, no neki ljudi uvijek nađu način da se zabave

Prema pisanju Jutarnjeg lista Dikan je 38 godina mlađu djevojku izbacio iz svog stana na Cvjetnom trgu. O ovom slavnom prekidu nagađalo se još u rujnu prošle godine nakon što je glumica ljeto provela na jahti jednog također starijeg poduzetnika.

Podsjećamo, 70-godišnji Dikan je na sličan način prekinuo i s Vlatkom Pokos, s kojom je bio i vjenčan. Nakon njihova prekida podigla se golema prašina prepuna optužbi i uvreda pa čak i formalnopravnih tužbi koje su se rješavale na sudu.

>> 'Ja sam tradicionalna Dalmatinka i volim muško!'

Razlaz od Dolores zasad nije službeno potvrđen no odvija se, za razliku od onog s Vlatkom Pokos, u tišini. Prije Dikana 32-godišnja Dolores je bila u vezi s Franom Lasićem zbog kojeg je ostavila još starijeg Ivu Gregurevića s kojim je hodala prilikom upisa na Akademiju dramskih umjetnosti.

U želji da potvrdimo istinitost ili neistinitost ovih informacija zvali smo oboje aktera - i Dikana i Dolores, no nisu odgovarali na naše pozive.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook