Želi reći istinu

OBITELJSKI SKANDAL 'Moj brat je odbio našu mamu Žuži poslati na bolničko liječenje'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Strašne, skoro nezamislive objede koje je moj brat, nažalost, izgovorio o meni u članku objavljenom na stranicama jedne dnevne novine potvrđuju, opet nažalost, moje najdublje strahove'.

'Nepuna tri mjeseca nakon što je naša majka umrla, moj brat koristi naslovnicu dnevnih novina kako bi me na najgrublji način napao i opravdao svoje odluke koje su izravno prethodile smrti naše majke, kojoj se, nažalost, nije ispunila želja da doživi stotu godinu, a koju je toliko puta izgovorila.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević (FOTO: Zeljko Mrsic/PIXSELL) Golema tuga Sve bismo dali da su tu, bar na jedan tren: Sa sjetom se prisjećamo velikana koji su ostavili trag u beskraju

Ako se razgrnu teško opisive, a nažalost u skoro sto tisuća primjeraka tiskane njegove uvrede, dolazimo do opore istine – da je moj brat bez potrebe poslao našu mamu Žuži u starački dom, iako je ona u svom stanu imala svu njegu. Svejedno, kad joj se stanje pogoršalo, a to je bilo odmah po dolasku u starački dom – odbio je poslati je na bolničko liječenje, o čemu posjedujem dokumentaciju koju iz poštovanja prema mami neću poslati u ovom mailu (iako je već ima policija), ali je na upit mogu pokazati novinarima.

Van svog doma, ali i bez bolničke njege, naša je majka završila život ne doživjevši stotu. Čitajući skandalozni članak, doznajemo da je cijela posluga navodno imala potpuni uvid u pitanja oporuke i naslijeđivanja, te da sva posluga, također, ima decidirani stav o tome što je tko moralno zaslužio. Takve stvari u 99,99% slučajeva riješava obitelj, a ne novinari, urednici i najšira javnost. O ovom će se napadu na ugled moje pokojne mame, kao i cijeli način života u kojem me je odgojila, nažalost očitovati policija, sudovi, a sigurna sam i da će svi inteligentni čitatelji o tome imati svoj stav. Sudovi će, nadam se, donijeti odluku i o sramotnom ugovoru o dosmrtnom uzdržavanju koji je moj brat namjerno i proračunato dao mojoj mami na potpis kad je već bila loše.

Još jednom moram reći da mi je žao što se ove obiteljske pojedinosti i svađe iznose u javnost, i da mi je neizmjerno žao što je moj brat opteretio nedjeljno jutro hrvatskih građana razdorom u našoj obitelji i svojim bijednim opravdanjima za njegove tragične pogreške', napisala je Diana Jelinek Marazza kao odgovor na medijske izjave koje je dao njezin brat.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene