I to njezinog dečka

Detalji kobne večeri: Razotkrivene SMS poruke Bobbi Kristine

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Stanje Bobbi Kristine Brown još uvijek je nestabilno, no i dalje se bori za život.

Svi se pitaju što se doista dogodilo kćeri preminule dive Whitney Houston. Ona je pronađena u nesvijesti 31. siječnja, a otada se bila u komi na intenzivnoj njezi da bi se nedavno prebacili doma. Ipak, njezino stanje i dalje nije stabilno, a prema novim informacijama otkrivaju se neki uznemirujući detalji oko te kobne večeri.

Pogledaj i ovo Bobbi Kristina Brown (Foto: Getty) tragičan kraj Šokantni detalji i fotografije posljednjih sati života mladića koji je bio optužen za smrt kćeri Whitney Houston

Otkrivene tajne Whitney Houston u novoj biografiji: Obitelj skrivala njezinu lezbijsku aferu?

Izgleda kako se ona svađala s dečkom Nickom Gordonom, a Radar Online došao je u posjed i SMS poruka. Upravo se njega optužuje da je kriv za njezino stanje. Dok ga mnogi smatraju krivim, on i dalje moli fanove za podršku putem društvenim mreža.

'Ne znam šta da radim sa Nickom... Znaš kakav je. Stalo mi je do njega, ali dosadilo mi je da se svađamo i da mi on stalno govori što smijem, a šta ne smijem raditi. Plus, otkrila sam nešto... U očaju sam', stoji u SMS porukama koje su procurile u javnost.

Nedavno su se u medijima pojavile informacije da je protiv Gordona pokrenuta tužba u kojoj se navodi da je on fizički zlostavljao Bobbi, te da je uzimao novac sa njenog bankovnog računa dok je ona bila u komi. U međuvremenu je pobrisao Twitter profil, a američki mediji pišu i kako se obitelj priprema za sprovod Bobbi Kristine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene