Demi Lovato danas je zdrava mlada žena, s kvalitetnom karijerom. No, nekad je imala bipolaran poremećaj, bulimiju i patila je od više ovisnosti.


Demi Lovato već je puno puta govorila o svojim problemima s kilogramima i ovisnosti. Otkrila je tako u intervjuu za American Way da su njezini poremećaji u prehrani počeli kada je bila još djevojčica. Sve je počelo dok je bila curica, imala je dvije ili tri godine i gledala svoju majku Diannu kako pati od bulimije.

Sve to, imalo je utjecaj na malenu Demi. 'Iako sam imala dvije ili tri godine, biti kraj nekog tko ima 40-ak kilograma i poremećaj u prehrani, bilo je jako teško ne odrasti takva', priča Lovato. Nije pomogla ni činjenica da je sa sedam godina krenula na dječje izbore za Miss. Kada se počela razvijati u ženu, počela je i gubiti samopouzdanje.

Ubrzo je oboljela od bulimije te je krenula rezati sama sebe. Ubrzo joj je dijagnosticirana spomenuta bulimija, ali i bipolarni poremećaj pa je Demi krenula na rehabilitaciju. I danas Lovato redovito posjećuje sastanke liječenih ovisnika, jer, kaže, boji se da se problemi u njen život ne vrate.

Demi Lovato (Foto: Getty)