Prizor za još jednu medalju

Dejan Lovren skinuo majicu na putu do glavnog trga, a sve što mu mi možemo reći jest: "Hvala još jednom!"

Dejan Lovren (Foto: Getty Images) Dejan Lovren (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren (Foto: Getty Images) +0 Dejan Lovren (Foto: Instagram) Galerija

Cijela zemlja luduje za našim Vatrenima.

Cijela zemlja luduje za našim Vatrenima.

Pogledaj i ovo Sylvester Stallone (Foto: Profimedia) Kakvi mišići... I 37 godina nakon što je postao Rambo ima torzo koji baš nikog ne ostavlja ravnodušnim

No svakako najveći doček upravo je u tijeku u Zagrebu, gdje su naši nogometaši na putu prema glavnom trgu. Prema posljednjim procjenama, tamo ih očekuje oko 110 tisuća uzbuđenih navijača.

Konvoj s igračima jedva prolazi među svim onima koji su htjeli uživo vidjeti nacionalne heroje, a dečki cijelim putem ne skrivaju oduševljenje zbog veličanstvenog dočeka kojeg su im priredili Hrvati.

Po fotografijama koje stižu svake sekunde, dečki oduševljeno pozdravljaju i slave s navijačima, a u moru svih koje smo dosad vidjeli, najviše nam je pažnje privukla ona na kojoj je po mnogima jedan od najzgodnijih reprezentativaca, Dejan Lovren, skinuo majicu.

Tako se Dejan  još jednom pohvalio isklesanim tijelom i brojnim tetovažama po kojima je poznat, na opće oduševljenje brojnih pripadnica ženskog spola.

Podsjetimo, Dejan je obećao da će ako Hrvatska postane Svjetski prvak "šetati gol kao kralj", no nažalost, za to smo ostali zakinuti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene