Bizarna nesreća

Kelly umalo ostala bez dečka! Pokupio ga bus!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Cijelo staklo busa je razbijeno u tisuće komadića', napisala je na Twitteru jedna sudionica nakon nesreće.

Engleski ragbijaš te dečko Kelly Brook, Danny Cipriani završio je u bolnici nakon pomalo bizarne nesreće. Ragbijaš je sudjelovao u maratonu ispijanja piva u Londonu kad ga je udario bus.

Pogledaj i ovo Cadet (Foto: Facebook) Tužna vijest Slavni reper izgubio život u stravičnoj nesreći: "Ovo je trebala biti njegova godina"

Naime, vjeruje se kako je Danny bio u 16 različitih pubova prije nego što se nesreća dogodila. On je pretrčavao cestu kako bi otišao u idući pub, ali nije vidio bus.

>> Nakon samo tri mjeseca veze, pale zaruke?

'Cijelo staklo je razbijeno u tisuće komadića', napisala je na Twitteru jedna sudionica nakon nesreće.

Danny je poslije toga prevezen u bolnicu, a trenutačno mu liječe samo potres mozga dok se čekaju rezultati ostalih pretraga i snimanja.

Prema pisannu britanskog The Suna, njegovi prijatelji koji su bili na mjestu nesreće očajnički su pokušavali dobiti slavnu manekenku na telefon, ali to je bilo neuspješno.

'Prednji kraj autobusa je udubljen! Tamo su došla četiri policijska automobila. Bilo je strašno', otkrila je studentica Molly Bridgeman koja se također našla na mjestu događaja.

Podsjetimo, Kelly i 25-godišnji Danny bili su u vezi do prije dvije godine nakon čega je ona počela vezu s Thomom Evansom, no, ta veza je prekinuta početkom ove godine te se Kelly pomirila s Dannyjem. Par je navodno i zaručen, a tome se šuška od prošlog vikenda kad je lijepa 33-godišnjakinja snimljena sa zaručničkim prstenom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene