Nepristojni David

Oštre kritike: Beckham se zamjerio fanovima nakon što su vidjeli što je radio u crkvi tijekom kraljevskog vjenčanja

David Beckham (Foto: Screenshot) David Beckham (Foto: Screenshot) Screenshot 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Screenshot) +0 David i Victoria Beckham (Foto: AFP) Galerija

Davida Beckhama svi su pohvalili zbog modne kombinacije na koju se odlučio za kraljevsko vjenčanje, ali fanovima se nije svidjelo njegovo nepristojno ponašanje u crkvi.

David i Victoria Beckham imali su privilegiju biti jedni od uzvanika na kraljevskom vjenčanju princa Harryja i Meghan u subotu u Windsoru. I dok su svi pohvalili njegovu odjevnu kombinaciju za ovu prigodu, njegovim fanovima nije se svidjelo ono što je radio u crkvi, a što su kamere snimile.

Pogledaj i ovo Victoria Beckham, David Beckham (Foto: Getty Images) Nije joj bilo do smijeha A zato je Victoria djelovala namrgođeno? Noć prije kraljevskog vjenčanja David Beckham malo se opustio

Video možete pogledati OVDJE.

Naime, bivši nogometaš poprilično se opustio i cijelo vrijeme žvakao žvakaću gumu, a britanski mediji napisali su da je djelovao kao da mu život ovisi o tome.

Ni korisnici društvenih mreža nisu ga nimalo štedjeli.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene