Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jelena Karleuša poznata je po vođenju brojnih estradnih ratova. Odavno joj se na meti našla i prijateljica Dara Bubamara.


Više puta zapitala se Jelena Karleuša 'kako Dara od Radojka', a sve u namjeri da omalovaži kolegicu Daru Bubamaru. Estradni rat bivših prijateljica obilježila je spomenuta fraza. Dara je konačno otkrila otkud joj estradno ime Dara Bubamara.

Mala od skandala ponovno šokira - kombinacija koja je mnoge ostavila bez teksta

Vezani članci Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjena Vranješa napustila supruga Danijela te mu poručila: "Mrtav si za mene" Seks-skandali (FOTO: Instagram) Kad stvari odu predaleko: Srbija je puna seks-skandala, evo čije su sve fotografije i snimke izašle na vidjelo

'To je bila sudbina, došla sam u grupu u kojoj je ime za mene već bilo smišljeno. Bili su pravi šoumeni. Pravili su kaos u jednom novosadskom lokalu. Bio je to muški bend, nisu imali pjevačicu. Kada su me vidjeli, rekli su da sam kao stvorena za njih i da se zovu 'Dara Bubama show-bend'. Imali su jednu maketu bubamare koja je uvijek stajala iznad njih tijekom nastupa', priča Dara.

Srpska diva poslala poruku 'WC novinama i ravnoguzim novinarkama...'

'Nisu htjeli zvati se samo 'Bubamara bend' jer im je to zvučalo dječje, tu maketu nazvali su Dara i tako je nastalo ime grupe. Budući da sam bila jedino žensko u bendu, mala i slatka baš kao ta bubamarica, prozvali su me Dara Bubamara', ispričala je Dara za Telegraf.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook