Danijela Dvornik poželjela je imati savršenu plavu boju kose, pa si je priuštila dan za uljepšavanje u frizerskom salonu i iznenadila fotografijom iz frizerskog salona

Galerija


Pored treninga i čuvanja unuke Balie Dee, Danijela Dvornik opustila se odlaskom na frizuru. Fotografiju iz frizerskog salona podijelila je na Instagramu, a neke je zaprepastio njezin izgled jer na prvu nisu shvatili o čemu je točno riječ.

 

Hoćeš imat savršenu plavu boju kose? #danzauljepsavanje #wellacolor #nistabezfrizure#

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Vezani članci Ella Dvornik (Foto: Instagram) Domaća influencerica pokazala novi imidž, fanovi oduševljeni: "Ne da si prelijepa, nego nemam riječi" Nema više dvojbe - Trumpova kosa je prava (Foto: AFP) Sada napokon znamo pravu istinu: Videosnimka bez sumnje pokazala nosi li Donald Trump periku

Naime, Danijela je poželjela imati savršenu plavu kosu, a za to je bila potrebna i mala pomoć infracrvenog svjetla da bi se, kako je objasnila u komentarima, boja bolje primila.

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

 

Ako je suditi prema footgrafijama, i sama se Danijela iznenadila kad je vidjela svoj odraz u ogledalu, no bilo je i onih koji smatraju da bi joj kratka kosa dobro stajala.