OMG!

Samoprozvani kralj Instagrama: Bizarno, ekstravagantno i totalno razmetljivo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekstravagantni 33-godišnji Dan Bilzerian samoprozvani je 'kralj Instagrama'!

Dan Bilzerian za sebe kaže da je 'glumac, astronaut, š***k'. Mješavina je Williama Randolpha Hearsta i Hugha Heffnera te je težak 100 milijuna dolara. Živi ekstravagantno u svojoj kući u Las Vegasu, a ima jednu i u Los Angelesu. Bilzerian ima skoro 200 000 'followera' na Instagramu, koji uživaju u njegovim fotografijama novca, oružja, oružja i još malo oružja!

Pogledaj i ovo showbuzz 'Kralj Instagrama' VIDEO Bogataš udario djevojku nogom u lice?!

INSTA tjedan: Zaruke, ukradeni poljupci i sjećanja na one kojih više nema

Nedavno je napunio 33 godine, no još uvijek ne zna čime se želi baviti u životu. 'Ja sam jedno veliko dijete. No, nije da sam samog sebe nazvao kraljem Instagrama. Objavljujem ono što ljudi žele vidjeti i to se jednostavno dogodilo', rekao je Bilzerian. 'Kao dijete nisam dobivao puno pažnje pa pretpostavljam da je to razlog zašto sam danas takav razmetljivi luđak', zaključio je Bilzerian.

Dan se upravo vratio s putovanja koje je proveo u meksičkom ljetovalištu Puerta Vallarta. 'Poveli smo hrpu djevojaka i otišli tamo avionom. Iznajmili smo jahtu i doveli bebe bengalskog tigra i nekoliko majmuna u kuću. To nas je koštalo 10 000 dolara', rekao je Bilzerian za Mail Online. 'Jedan tigar ugrizao je jednu djevojku za sisu! Srećom, nisam trebao kupiti nove implantate', smije se.

Dan Bilzerian pitao je svog šefa osiguranja kakav je kalifornijski zakon kada je u pitanju ubijanje kojota. 'Ako je u samoobrani, onda je u redu', dobio je odgovor. 'A ako je u pitanju obrana koze', pitao je Bilzerian. Kozlić Zeus najnoviji je kućni ljubimac samoprozvanog 'kralja Instagrama'.

Zeus nije običan kozlić, već uživa 'kraljevski tretman' i spava na deki od 700 dolara u Bilzerianovoj kući u Hollywood Hillsu. Kozlić je bio poklon iznenađenja od prijatelja koji je osvojio 5,2 milijuna dolara u 'World Series' pokeru te je samo jedan u nizu 'trofeja' kojima se ovaj ovisnik o Insta-fotkama voli pohvaliti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene