Trajalo je 5 godina

Dadilja o životu s Kardashianima: S vremenom se pretvorio u triler!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ima li zanimljivijeg momenta oko obitelji Kardashian od činjenice kako je bivša dadilja napisala knjigu o petogodišnjem životu s njima!

Pam Behan je imala samo 19 godina u trenutku kad je postala dadilja divljem i super bogatom klanu Kardashiana.

U knjizi 'Malibu Nanny: Adventures of the Former Kardashian Nanny' opisala je život koji je vodila na Beverly Hillsu dok je brinula o Kourtney, Kim, Khloe i Robertu kao i ispade Kris Jenner koja je bila apsolutni gospodar u ovoj obitelji.

Pam je tada bila samo djevojčica iz Minnesote koja je bila opčinjena svijetom slavnih, a u boitelj Kardashiana došla je s Bruceom Jennerom o čijim je sinovima Brandonu i Brodyju brinula prije djece Kris Jenner.

Pogledaj i ovo showbuzz Tužene za 57 milijuna kuna Od njih nas malo toga iznenađuje. Ali, optužba za krađu!?

>> Dadilja otkriva 'prljavo rublje' slavne obitelji!

Kad je došla u obitelj Kardashiana, 1991. godine, Kourtney je imala 12 godina, Kim 10, Khloe 6, a Rob samo 4. Nije mogla ni pomisliti da će ta djeca, kao i cijela obitelj, u budućnosti postati najpoznatija reality obitelj na svijetu.

'Bilo je dobrih i loših dana. Kris je željela što je željela i kad je to željela, što je obično bilo - odmah sad', prisjeća se Pam u knjizi. 'Jedan od lošijih dana bio je kad sam se vratila s tržnice i zaboravila kupiti brokulu, na što je Kris poludjela i počela vikati kako sam mogla tako nešto zaboraviti', ispričala je danas 41-godišnja dadilja.

Priznala je kako je često bila na rubu da napusti taj stresni posao no nekako je uspjela izdržati pet godina. Jedno vrijeme je čak bila i u ljubavnoj vezi s poznatim glumcem Sylvesterom Stalloneom koji je bio obiteljski prijatelj Kardashiana.

'Kroz kuću je prolazilo mnogo slavnih osoba, kao i njihove djece. Nicole Richie, Kimberly Stewart, Paris Hilton, Justin i Sydney Simpson, djeca O.J. Simpsona i Nicole Simpson - bili su redoviti gosti.

No, s vremenom je bilo sve teže raditi posao dadilje i živjeti s ovom obitelji. Pamin život pretvarao se u pravi triler. Bio je to trenutak kad je bivši suprug Kris Jenner, Robert Kardashian, dobio slavnog klijenta O.J.Simpsona te kad su otmičari prijetili Robu da će mu oteti djecu.

Težak je bio i trenutak smrti Nicole Simpson koja je Kardashianovoj djeci bila poput tete. Za njezinu smrt je optužen upravo O.J Simpson no kasnije je oslobođen.
1996. godine Pam je odlučila krenuti dalje. Djeca su bila veoma tužna, pogotovo Kourtney koja je za nju bila posebno vezana.

'Osjećala sam se kao da napuštam vlastitu obitelj', izjavila je Pam koja nakon iskustva u ovoj obitelji nije više nikad radila posao dadilje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene