'Nemoguća misija'

Dačićev savjetnik zabranio emitiranje emisije s voditeljicom bez gaćica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dačićevi ljudi smatraju kako je ta emisije izrugivanje Srbiji pa su zabranili njeno emitiranje!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Hugh Hefner Nestvarno... Procurili detalji o najbizarnijem detalju Playboyeve vile i raskalašenim orgijama, a evo i što se gledalo na TV-u: "Jedne večeri izbrojila sam 17 cura"

Samo nekoliko dana nakon što je video u kojem TV voditeljica i Playboy zečica, Senka Knežević pokazuje međunožje sprskom premijeru Ivici Dačiću, emisija 'Nemoguća misija' postala je pravi hit na YouTubeu!

Kako bi stao na kraj ismijavanjima, Dačićev savjetnik zabranio je emitiranje sporne epizode u kojoj gostuje premijer, piše srpski Blic.

>> Video je hit na Youtubeu i u stranim medijima, sada Dačić uzvraća udarac!

'Mi ćemo ispoštovati zabranu da se spomenuta epizoda emitira te je nećemo emitirati, ali smatramo da je greška premijera i ministra unutrašnjih poslova što je donešena takva odluka, jer bi se upravo u prikazanoj epizodi pokazalo kako je profesionalno i bez ikakvih komentara završio intervju, bez obzira na nesvakidašnje okolnosti. Nakon ovog neugodnog događaja zabrane emitiranja epizode, produkcija 'Nemoguće misije' će, s dragocenim iskustvom koje ima, početi baviti se i istraživačkim novinarstvom. Tada savjetnici kao što je Tončev neće moći zabranjivati da emitiramo dokumentaciju i materijal koji ćemo prikupljati o korupciji, kriminalu i zloupotrebama službenog položaja državnih službenika i nositelja javnih funkcija jer upravo navedene nezakonite aktivnosti narušavaju ugled države', navodi se u saopćenju 'Nemoguće misije'.

Produkcija je poručila i da je neugodno iznenađena izjavom savjetnika za nacionalnu sigurnost premijera Srbije, Ivice Tončeva, da je epizoda uperena ka narušavanju ugleda države.

'Ideja i sama forma naše emisije nikada nije imala ulogu da nekog ismijava, a posebno da naruši ugled države', objašnjavaju iz 'Nemoguće misije'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene