Kakva kletva!

'Dabogda pjevao u boy bandu i bio predgrupa Sandri Dabo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Nikad se nisam u životu maskirala za Halloween, ali ti uvijek iz nas izvučeš maksimum maksimuma', rekla je Indira Vladić voditelju Daliboru Petku koji je treću godinu za redom organizirao Noć vještica u svom 'Glazbenom showu' na Narodnom radiju.

Promovirajući nove singlove gosti su morali doći posebno kostimirani, a sukladno temi emisije, dobivali su i posebne zadatke.

Predstavljajući zajedničku pjesmu 'Ljubavnici' sa Sinovima ravnice, koji su se maskirali u vampire, Ira je trebala pročitati nekoliko viceva i ne nasmijati se ni jednom. Nije izdržala, već se uz velik napor u 45 sekundi nasmijala čak deset puta.

Pogledaj i ovo Dora (FOTO: Pixell) Internet gori Gledatelji komentiraju Doru na društvenim mrežama: ''Roko je zaista bio najbolji''

Damir Kedžo u odori franjevca recitirao je veliki hit 365 nekadašnje grupe Saša, Tin i Kedžo glasom drakule.

'Dabogda pjevao u boy bandu i bio predgrupa Sandri Dabo', rekla je Ana Perduv svom dečku Filipu Dizdaru.

Naime, mladi estradni par dobio je zadatak nadmetanja u bacanju kletvi, a Filip nije ostajao dužan svojoj boljoj polovici. 'Dabogda na svakoj čarapi imala rupu i plesala kao Miley Cyrus', rekao je Dizdar, a onda su krenule i žešće riječi. 'Da bogda se udebljao i oćelavio do 30.', rekla je Ana, a Filip nastavio: 'Da bogda ti dlake izrasle na leđima'.

Bojan Jambrošić, koji se maskirao u Drakulu, dobio je zadatak izdubiti bundevu za vrijeme trajanja njegovog novog singla 'Uspomene', a Lea Mijatović, pjevačica Teške industrije iz studija je izašla zaleđenog osmijeha.

Dok je glumila vješticu najprije je nestalo svjetla, a onda joj se iza leđa prišuljala smrt.

'Obećali ste da me nećete plašiti', vikala je Lea, koja je umalo izazvala požar, jer je od straha sa stola bacila bundevu sa svijećom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene