Skandal!

ZGROŽENI GLEDATELJI TRAŽE ZATVOR! Poljubio Sorayu u grudi protiv njene volje!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Gledatelji francuske televizije C8 zgroženi su potezom Jeana-Michela Marie. Poljubio je kolegicu u emisiji protiv njene volje - i to u njene bujne grudi.

Francuski televizijski voditelj Cyril Hanouna uživo je emitirao program 35 sati. Snimao je čak i svoje spavanje, a bavio se i krađom Kim Kardashian pa ju je pokušao uprizoriti u svojoj emisiji. Tijekom parodije na krađu Kim Kardashian utjelovila ju je djevojka imena Soraya.

Atraktivna i bujna djevojka sjedila je u kadi, a potom ju je ključar oslobodio. Jean-Michel Maire potom je oduševljeno shvatio da zaslužuje poljubac zbog toga što ju je oslobodio. Voditelj upita Sorayu želi li poljubiti Jeana-Michela nakon što ju je oslobodio, na što ona dvaput odbije. Nakon kratkog nagovaranja, muškarac ne samo da je poljubio djevojku, već ju je poljubio u bujne grudi.

Gledatelji u Francuskoj ostali su zgroženi prizorom, ne vjerujući da je Hanouna dopustio seksualni napad na nacionalnoj televiziji. Neki su rekli kako bi Jeana trebalo zatvoriti u zatvor te mu naplatiti popriličnu novčanu kaznu. Nitko od aktera nije se oglasio o ovom televizijskom skandalu, no ljudi su zaista zgroženi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene