Cyril Hanuona (Screenshot: Youtube)
Cyril Hanuona (Screenshot: Youtube)

Gledatelji francuske televizije C8 zgroženi su potezom Jeana-Michela Marie. Poljubio je kolegicu u emisiji protiv njene volje - i to u njene bujne grudi.


Francuski televizijski voditelj Cyril Hanouna uživo je emitirao program 35 sati. Snimao je čak i svoje spavanje, a bavio se i krađom Kim Kardashian pa ju je pokušao uprizoriti u svojoj emisiji. Tijekom parodije na krađu Kim Kardashian utjelovila ju je djevojka imena Soraya.

Atraktivna i bujna djevojka sjedila je u kadi, a potom ju je ključar oslobodio. Jean-Michel Maire potom je oduševljeno shvatio da zaslužuje poljubac zbog toga što ju je oslobodio. Voditelj upita Sorayu želi li poljubiti Jeana-Michela nakon što ju je oslobodio, na što ona dvaput odbije. Nakon kratkog nagovaranja, muškarac ne samo da je poljubio djevojku, već ju je poljubio u bujne grudi.

Gledatelji u Francuskoj ostali su zgroženi prizorom, ne vjerujući da je Hanouna dopustio seksualni napad na nacionalnoj televiziji. Neki su rekli kako bi Jeana trebalo zatvoriti u zatvor te mu naplatiti popriličnu novčanu kaznu. Nitko od aktera nije se oglasio o ovom televizijskom skandalu, no ljudi su zaista zgroženi.