Ma nemoguće?!

Čudni dijelovi tijela koje bi slavni najradije sakrili!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su poznati i slavni, svoje živote rado dijele s drugima, no jedno ipak žele sakriti – određene dijelove tijela!

Za tijelom slavne Megan Fox uzdišu milijuni muškaraca, no ona je ipak nesigurna oko jednom dijela. Sigurno ne biste pogodili da je riječ o palcu na rukama! Tupasti oblik palca tako joj smeta da je čak uzela dublera za ruke kada je snimala reklamu za novi mobitel 2010.

Pogledaj i ovo Megan Fox, Machine Gun Kelly, Taylor Swift i Travis Kelce - 2 promjene su vidljive! Jedna od najljepših glumica zabrinula svojom pojavom: ''Njezin bi doktor trebao biti optužen, gdje je nestala Megan?''

>> Izgledaju savršeno, no pogledajte bolje!

Jeste li znali da zgodni glumac Taye Diggs rođen sa šest prstiju! Umjesto uobičajenih pet, on je imao po jedan više na svakoj ruci. Taj se poremećaj zove polidaktilija. Njegovi roditelji odlučili su se za operaciju, pa su mu višak odstranili kada je bio dječak.

Vjerovali ili ne, i zgodni glumac Ashton Kuthcer ima 'manu'. Njegovi nožni prstići su spojeni! U jednoj emisiji Jonathana Rossa čak je i pokazao da se ne šali.

Poznata manekenka i Victorijin anđeo Karolina Kurkova postala je poznata promovirajući bikinije. No vjerovali ili ne i ona ima jedan nedostatak. Bizarno, no Karolini izgleda nedostaje pupak.

No to nije sve! Glumac Andy Garcia ima najčudniju priču od svih na listi. Andy je imao brata blizanca, koji je rastao spojen na njegovom ramenu. Kako nije bio veći od teniske loptice, bio je odstranjen, no slavni glumac i danas nosi ožiljak.

Čak ni to nije sve, ostale čudne abnormalnosti slavnih pogledajte na StarCrush.com.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene