Bivši joj prijeti

Sjećate se Conchite Wurst, bivše pobjednice Eurosonga? Na Instagramu je objavila da je zaražena HIV-om

Conchita Wurst (Foto: Getty Images) Conchita Wurst (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Conchita Wurst (Foto: Getty Images) Conchita Wurst (Foto: Getty Images) Conchita Wurst (Foto: Getty Images) +0 Conchita Wurst (Foto: Getty Images) Galerija

Conchita Wurst koja je na Eurosongu pobijedila 2014. godine na Instagramu je objavila da je zaražena HIV-om i da je s tom informacijom u javnost izašla zbog prijetnji bivšeg dečka

Pobjednica Eurosonga Conchita Wurst zaražena je HIV-om, objavila je ona sama na Instagramu u nedjelju, rekavši da je prisiljena izaći u javnost s tom informacijom zbog prijetnji bivšeg dečka.

Pogledaj i ovo showbuzz Druga osoba Šokirala kao bradata pobjednica Eurosonga, a danas izgleda sasvim drugačije: Ma je li ovo moguće?

"HIV pozitivna sam puno godina", napisala je Wurst. "To je zapravo irelevantno za javnost, ali bivši dečko prijeti mi da će objaviti tu osobnu informaciju, a ja nikada neću dati nekome pravo da me plaši ili utječe na moj život zbog toga".

Conchita Wurst (Foto: Getty Images) Conchita Wurst (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Kaže da se liječi otkad je saznala dijagnozu i da je već godinama količina virusa ispod razine koja se može detektirati te stoga nije zarazna.

"Nadam se da ću i druge ohrabriti i da će ovo biti još jedan korak protiv stigmatizacije ljudi koji su se zbog svog ponašanja ili ponašanja drugih zarazili HIV-om", napisala je Wurst, koja je rođena kao Tom Neuwirth.

Wurst je pobijedila na Eurosongu 2014.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene