Vruća tema

Procurilo da je Leonardo DiCaprio dobitnik Oscara?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

CNN je izazvao pravu pomutnju među obožavateljima slavnog glumca kada je emitirao prilog s pločicom na kojoj je ugravirano ime Leonarda DiCaprija.

CNN je u ponedjeljak emitirao prilog iz tvornice u Chicagu, gdje nastaju zlatni kipići koje dodjeljuje Američka filmska akademija, a svima je zapela za oko pločica s imenom Leonarda DiCaprija.

Pogledaj i ovo Margot Robbie (Foto: AFP) Tko bi ju zaboravio? Sjećate li se filmske scene kojom je Margot Robbie očarala Hollywood i gledatelje?

Urnebesni pijanac inspirirao DiCapria koji ga je totalno 'skinuo'

Društvene mreže odmah su poludjele, a Twitter je preplavila fotografija iz priloga na kojoj se vidi ugravirano DiCaprijevo ime kao dobitnika Oscara za najboljeg glumca u filmu 'Vuk s Wall Streeta.'

No odmah je sve demantirano jer je glasovanje još uvijek u tijeku. Naime, Akademija izrađuje pločice za svakog nominiranog kako bi potencijalni pobjednik odmah dobio svoj personalizirani kipić, piše Independent.

Od 2010. tvrtka koja proizvodi zlatne kipiće, unaprijed napravi 197 pločica s imenima potencijalnih dobitnika, a svako graviranje uključuje naziv, kategoriju, naziv filma i godinu.'

Tako će DiCaprijevi obožavatelji ipak morati pričekati 2. ožujka kako bi saznali ime dobitnika, a do tada im jedino preostaje - držati palčeve za svog omiljenog glumca!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene