Christine Bolt smatra da će Kasi sve oprostiti, jer je Usain zapravo nije prevario.


Nakon preljuba Usaina Bolta, nakon njegovih silnih tulumarenja s djevojkama u Rio de Janeiru i Londonu, njegova sestra je uvjerena - djevojka Kasi sve će mu oprostiti! Christine Bolt - Hylton smatra i da bi se Bolt trebao ispričati isključivo za Jady Duarte, koja je objavila golišave fotografije sebe i Bolta u krevetu.

'Sigurna sam da će se ona naviknuti na to, navikla je gledati takve fotografije. Ljudi ga uvijek traže da se slika s njima i on uvijek rado pristane. Kasi je navikla na to da je Usain pod okom javnosti', rekla je njegova sestra za Daily Mail. Christine je toliko dobra sestra da je uvjerena i da Usain nije varao s Jady.

'Mislim da nije bilo ništa između njih, on previše voli Kasi da bi ugrozio vezu s njom. Gledam te fotografije i izgledaju mi kao da tu nije bilo ništa', rekla je Christine. 'Na fotografijama je s mladom djevojkom, naravno da će se uzrujati, ali on će razgovarati s njom i znam da će to riješiti. On je protiv nevjere i ne bi to napravio. Mislim da je Jady namjerno snimila te fotke da ga prikaže kako vara', dodaje Boltova sestra.

Pročitajte tko je nova ljubav Maje Šuput.

 

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on