Iako pokušava svoju karijeru vratiti na pravi put, ovako će samo dobiti pozornost.


Nekad je bila velika r'n'b nada, no Christina Milian se zatim povukla sa scene, rodila, a zadnjih nekoliko mjeseci ponovno pokušava pokrenuti svoju karijeru pa je pristala i na snimanje svog reality showa.

Vezani članci Bez grudnjaka Riješile se grudnjaka i krenule u novi dan punim plućima, pogledajte taj zarazni entuzijazam Bujne djevojke Ne mogu sakriti atribute ni kad požele pa su ih jednostavno odlučile staviti u prvi plan

Sinoć je bila gošća na premijeri filma 'Fokus' s Will Smithom u glavnoj ulozi, a iako je odmah privukla pozornost u plavom dekoltiranom odijelu – otkrila je još nešto.

Christina Milian odlučila staviti piercing na bradavicu - i sve je snimila

Christina je pokazala adute, ali i ljepljivu vrpcu koja se jasno nadzirala s bočne strane. Iako je bilo ružno vidjeti ljepljivu masu kako viri, možda je to ipak bolje od potpunog 'izbacivanja' grudi na crvenom tepihu. Pjevačica je podrijetlom i Kubanka pa voli naglašavati svoj seksepil, ipak za sve postoji granica.

A film... pa evo o čemu se radi. Fokus je priča o iskusnom prevarantu Nicky (Will Smith) u stanju je svakoga uvjeriti u štogod poželi. Jednoga dana na vrata mu pokuca lijepa Jess (Margot Robbie) s molbom da je nauči svemu što zna. Njih dvoje odmah kliknu i ona postaje njegova pripravnica, čak i više od toga. Bolje od ikoga prije ona savladava tajne zanata, iako je u stvari riječ samo o jednoj: Sve se svodi na skretanje pažnje. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook