Manekenka Christie Brinkley uskoro će napuniti 65 godina.

Galerija


Plavokosu Amerikanku svojedobno su nazivali najseksi ženom na svijetu.

Vezani članci Christie Brinkley Možete li vjerovati da ona ima 66 godina? Zvali su je najseksi ženom svijeta, a i danas oduzima dah Slika nije dostupna Raskošni atributi ljepotica na crvenom tepihu

Manekenka Christie Brinkley uskoro će proslaviti 65. rođendan. No unatoč činjenici da je u sedmom desetljeću, manekenka i dandanas izgleda i više nego fantastično, što je dokazala i nedavno u New Yorku.

Točnije, to je dokazala pojavom na dodjeli Stephen Weiss Apple nagrada, gdje je zasjala u nešto širem crnom kombinezonu. Iako nam je jasno kako nije sve na njoj majka priroda, što je i sama priznala, Christie se uljepšala umjereno i sa stilom pa vjerujemo da bi joj na izgledu pozavidjele i neke mlađe žene.

Radi se o ženi koja je 70-ih godina prošlog stoljeća pozirala za kultni časopis Sports Illustrated Swimsuit Issue, čak 25 godina reklamirala kozmetičku tvrtku CoverGirl, a bila je i glavna zvijezda spota za legendarni hit "Uptown Girl". Billy Joel, koji je tvorac tog hita, bio joj je i jedan od supruga, a ljepotica se udavala čak četiri puta.

Također, Christie je majka troje djece – dviju kćeri i sina. Iako su kćeri Alexa Ray i Sailor prave ljepotice, mnogi često komentiraju da mama i dalje izgleda bolje od njih. To se posebno moglo čuti 2017. godine, kada je s kćerima pozirala na naslovnici Sports Illustrateda, 38 godina nakon što je snimila svoju prvu naslovnicu.

A tko ne bi volio čuti takav kompliment?  

Za ovaj se par ni 15 godina kasnije ne zna zašto se te večeri pojavio zajedno na premijeri

Zagrebačka publika uzdisala je i za plesačicama Jasona Derula koje su prave bombe