Procurile u javnost

Skandalozne fotografije s razvratnog tuluma glazbene zvijezde zgrozile su svijet!

Chris Brown (Foto: Profimedia) Chris Brown (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Brown (Foto: Profimedia) Chris Brown (Foto: Profimedia) +0 Chris Brown (Foto: Profimedia) Galerija

Chris Brown izgubio je povjerenje mnogih nakon što je objavljeno kako je pretukao tadašnju djevojku Rihannu.

Chris Brown fotografiran je nedavno kako na svom balkonu navodno guši nepoznatu djevojku. Fotografija je obišla svijet i zgrozila sve koji su je vidjeli, budući da se svi dobro sjećaju incidenta s Rihannom otprije devet godina. No, ovog puta Chris kaže da se radi o zezanciji na tulumu. Također, njegov odvjetnik kaže kako će prijaviti fotografe koji su narušili privatnost njegovog klijenta. O svemu se na kraju oglasio i sam Brown na Instagramu.

Pogledaj i ovo Rihanna i Chris Brown (Foto: Profimedia) Što on hoće? Razbjesnio javnost: Prije 10 godina brutalno je prebio bivšu curu, a sada ju naziva "kraljicom"

Chris Brown (Foto: Profimedia) Chris Brown (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Hvala vam na svom publicitetu danas. Znate jako dobro da nisam takav, ne idem tim putem. Nema potrebe niti da se branim o ovome. Svi oko mene, i dečki i cure, su moji prijatelji!", napisao je na Instagramu između ostalog Chris Brown.

Chris Brown (Foto: Profimedia) Chris Brown (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Na fotografijama je zaista vidljivo da nisu bili sami te da su oko njih prazne boce alkoholnih pića. No, Brownu se teže vjeruje jer je brutalno pretukao Rihannu 2009. godine, zbog čega je i osuđen na sudu.

 

TOUR TICKETS AVAILABLE (AND BY THE WAY, THATS LITTLE DICKY)

A post shared by INDIGO CHILD (@chrisbrownofficial) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene