Šokantno

ISPRAN JOJ JE MOZAK Pjevačicu svakodnevno drogiraju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularna Cher našla se u centru pozornosti otkako su počele kružiti glasine kako joj je mozak ispran te da ju se svakodnevno drogira.

Slavna Cher poznata je kao jedna od najdugovječnijih pjevačica, no ovaj put u centru pozornosti nije se našla zbog svoje karijere. Krenule su glasine kako je popularnoj pjevačici ispran mozak te da ju se svakodnevno drogira. Ovaj skandal poprilično je zatresao svijet showbiza, iako je njezin glasnogovornik oštro demantirao ove navode.

Pogledaj i ovo Elijah Blue Allman Baš tužno Legendarna pjevačica organizirala otmicu vlastitog sina iz hotela u kojem je živio, nije joj ostavio drugog izbora?

Portal RadarOnline ekskluzivno je objavio poruke anonimne osobe koja smatra da je život pjevačice ugrožen. 'Cher je kao začarana. Ona misli da joj ta osoba govori istinu i da ne može nikome nauditi. Cher pije te tablete, a ni ne zna što konzumira', a iz redakcije su poručili da znaju i ime te osobe.

U sljedećoj poruci se čak spominje i pjevačica Selena, te kako će velika glazbena diva završiti poput nje. Naime, Selenu je prije 21 godinu ubila njezina obožavateljica. 'Zlo mi je jer se ova cijela priča skriva. Znate priču o Seleni. Ovo je isto, nemojte misliti da nije.'
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene