Na crnoj listi

Nitko ga ne želi zaposliti: Nekad jedan od najplaćenijih glumaca danas tvrdi da jedva preživljava!

Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Getty Images) Charlie Sheen (Foto: Getty Images) Charlie Sheen (Foto: Getty Images) +0 Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Galerija

Charlie Sheen ne može pronaći posao i nalazi se usred financijske krize.

Problemi i nevolje za posrnulog američkog glumca Charlieja Sheena ne prestaju. Naime, ovih se dana osim s ovisnošću o alkoholu i drogama bori i smišlja čime i kako plaćati dječju alimentaciju za svojih četvero djece.

Pogledaj i ovo showbuzz Nema lijepih riječi za bivšu suprugu Optužena da zlostavlja vlastitu djecu!

52-godišnji glumac zatražio je preinaku sudske odluke o alimentaciji za djecu koje je dobio u brakovima s glumicama Denise Richards i Brooke Mueller, prenosi časopis People.

Charlie Sheen (Foto: Getty Images) Charlie Sheen (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Sheen koji ima dvije kćeri iz braka s Denise te dva sina iz braka s Brooke, tvrdi da si ne može priuštiti mjesečna plaćanja alimentacija u iznosu od 75.000 dolara jer ne može pronaći stalan posao i nalazi se na crnoj listi zabavne industrije.

Također, tvrdi da se njegova zarada značajno smanjila i da se nalazi usred financijske krize s manje od 10 milijuna dolara na svoje ime. Nije u mogućnosti platiti usluge održavanja bazena i vrta.

Charlie Sheen (Foto: Getty Images) Charlie Sheen (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Podsjećamo, Charlie Sheen bio je u braku s Denise Richards od 2002. do 2006. godine, a s Brooke Mueller od 2008. do 2011. godine. Glumac ima i 33-godišnju kćer Cassandru Jade Estevez iz veze sa srednjoškolskom ljubavi Paulom Speert.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene