Charlie Sheen ne može pronaći posao i nalazi se usred financijske krize.

Galerija


Problemi i nevolje za posrnulog američkog glumca Charlieja Sheena ne prestaju. Naime, ovih se dana osim s ovisnošću o alkoholu i drogama bori i smišlja čime i kako plaćati dječju alimentaciju za svojih četvero djece.

Vezani članci Denise Richards (Foto: AFP) Seks-bomba burnog života: Kako danas izgleda jedna od nekad najljepših glumica u Hollywoodu? Denise Richards i Neve Campbell (Foto: Screenshot) Glumica je ovu vruću scenu s kolegicom snimila prije 21 godinu, no kćerima i dalje brani da ju pogledaju

52-godišnji glumac zatražio je preinaku sudske odluke o alimentaciji za djecu koje je dobio u brakovima s glumicama Denise Richards i Brooke Mueller, prenosi časopis People.

Charlie Sheen (Foto: Profimedia)
Charlie Sheen (Foto: Getty Images)

Sheen koji ima dvije kćeri iz braka s Denise te dva sina iz braka s Brooke, tvrdi da si ne može priuštiti mjesečna plaćanja alimentacija u iznosu od 75.000 dolara jer ne može pronaći stalan posao i nalazi se na crnoj listi zabavne industrije.

Također, tvrdi da se njegova zarada značajno smanjila i da se nalazi usred financijske krize s manje od 10 milijuna dolara na svoje ime. Nije u mogućnosti platiti usluge održavanja bazena i vrta.

Charlie Sheen (Foto: Profimedia)
Charlie Sheen (Foto: Getty Images)

Podsjećamo, Charlie Sheen bio je u braku s Denise Richards od 2002. do 2006. godine, a s Brooke Mueller od 2008. do 2011. godine. Glumac ima i 33-godišnju kćer Cassandru Jade Estevez iz veze sa srednjoškolskom ljubavi Paulom Speert.