Vidi se da se Channing Tatum ima čime pohvaliti!


Da se ima čime pohvaliti, glumac Channing Tatum svima je jasno dao do znanja kada je na svom Instagramu objavio fotografiju svoje gole supruge Jenne. Holivudski zavodnik svoju bolju polovicu snimio je dok je spavala i to ''kao od majke rođena''.

 

Nap time = The Best Time

A photo posted by Channing Tatum (@channingtatum) on

Vezani članci Scena iz filma Rocky 4 - 3 Bolne akcijske scene koje su završile ozljedama, a iskusili su ih i domaći glumci: "Auto je cijeli potonuo u pet sekundi" Jenna Dewan - 3 Šeta u sportskom grudnjaku 7 mjeseci nakon poroda: Ostavila je miljenika žena i iznenadila mnoge

"Popodnevni spavanac najbolji je dio dana", napisao je glumac pored fotke koja prikazuje zgodnu Jennu među plahtama. Neki su ovim potezom bili oduševljeni dok su drugi Tatumu savjetovali da bi ovakve fotografije svoje supruge trebao sačuvati samo za sebe.

No supružnici nemaju problema s dijeljenjem intime, a to dokazuje i nedavni intervju lijepe Jenne u kojem je pohvalila njihov seksualni život.  "Kao plesačica uvijek sam bila jako povezana sa svojim tijelom i njegovom iskonskom, seksualnom energijom. Isti takav je i Channing. Imamo jako zdrav i fantastičan seksualni život", rekla je Jenna. Par se upoznao na setu filma ''Step Up'' 2006. godine. Danas su ponosni roditelji trogodišnje kćeri Everly.