Policija na terenu

POD ISTRAGOM šaptač psima osumnjičen za zlostavljanje životinja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetski poznat 'šaptač psima' Cesar Millan trenutno je pod istragom zbog navodnog zlostavljanja životinja.

Cijela frka nastala je kada je prikazana epizoda 'Cesar 911' u kojoj jedan od pasa koje Cesar trenira krvoločno napada svinjicu i ranjava je. Policija i okružni tužitelj podignuti su na noge nakon brojnih prijava koje su uputili gledatelji showa. Policija istražuje slučaj u Cesarovom centru za obuku pasa.

Pogledaj i ovo Cesar Milan (Foto: Profimedia) Ostvario snove Iskrena ispovijest šaptača psima: Sa samo 100 dolara u čarapi ilegalno ušao u SAD

Istražitelji nisu bili u mogućnosti istražiti u kojoj je mjeri svinjica ranjena jer je Millan otputovao iz grada. Gledatelji su poludjeli kada su vidjeli kako Cesar s lanca pušta francuskog buldoga u dvorište puno svinjica iako je taj pas već ranije napao dvije svinjice. U spornom dijelu epizode, vidi se kako pas nakon puštanja s lanca napada svinjicu i nanosi joj ozljede. Pas je ingnorirao Millanove naredbe i gotovo je svinjici odgrizao uho.

Millan ima 24 sata da odgovori na optužbe i iznese svoju stranu priče okružnom tužitelju. Gledatelji su na društvenim mrežama pokrenuli i peticiju za ukidanje Cesarovog showa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene