Pjevačica Céline Dion posljednjom fotografijom nas je neodoljivo podsjetila na kolegicu Lady Gagu.

Galerija


Posljednje dvije godine u životu slavne pjevačice bile su vrlo bolne.

Vezani članci Ellie Goulding Stotine tisuća ljudi uz koncert glazbenih zvijezda koji je organizirala Lady Gaga Slika nije dostupna Konačni oproštaj trajao dugih sedam sati

Radi se o 50-godišnjoj glazbenoj divi Céline Dion koju je voljeni suprug René Angélil napustio 2016. godine. Celine nikada nije skrivala koliko ju je pogodila smrt supruga koji je bolovao od raka, a itekako je zabrinula obožavatelje svojim ponašanjem nakon toga.

Celine Dion Japan (Foto: Instagram)
Celine Dion i suprug (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tako je jednom prilikom izjavila kako često razgovara s duhom svog supruga, a počela je priređivati i prave show-ove pred paparazzima i publikom tijekom pojavljivanja u javnosti i na nastupima kojima inače nije bila sklona.

Posljednjom fotografijom na Instagramu Céline doduše nije zabrinula obožavatelje no izazvala je lavinu komentara koji su se redom naslađivali na račun njezinog izgleda. Naime, prije nastupa u Tokiju, pjevačica je pozirala u hotelskoj sobi u dugoj, šarenoj haljini, plavim štiklama te sa skupocjenom Hermès torbom u zelenoj boji no svu pažnju s markiranih krpica ukrala je njezina nova boja kose te šiške.

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Uz okrugle sunčane naočale, pjevačica nas je neodoljivo podsjetila na svoju kolegicu Lady Gagu, a sigurni smo kako su neki i pomislili da se radi o njoj. S druge strane, dio njezinih sljedbenika našalio se kako ih podsjeća na Hannah Montanu, tinejdžerku koja je proslavila pjevačicu i glumicu Miley Cyrus na Disneyjevom kanalu.

 

A post shared by Hannah Montana (@hannahmontana_ig) on

Podsjetimo, pjevačica je preminulog supruga prvi put upoznala kada je imala samo 12, a on 38 godina, no svoju vezu započeli su 7 godina kasnije. Zaruke su uslijedile 1991. godine, a vjenčanje je održano nekoliko dana prije Božića 1994. godine. Par je 2000. godine obnovio bračne zavjete u Las Vegasu, a zajedno imaju troje djece, sina Renéa-Charlesa te blizance Eddyja i Nelsona.

René je od komplikacija zbog raka grla preminuo 14. siječnja 2016. godine, a samo dva dana kasnije, pjevačica je ostala i bez brata Daniela koji je također preminuo od raka.

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Stara Céline ili kopija Lady Gage, ostavljamo vam da prosudite sami.