A ona lezbijka

MILIJARDER IZ HONG KONGA Ne biste vjerovali za što daje 180 milijuna dolara!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cecil Chao milijarder je iz Hong Konga. Ipak, nije njemu zlato sve što sja. Kćerka jedinica mu je lezbijka, a on silno želi unuke. Gigi Chao odgovorila je svoj ocu putem novina.

Cecil Chao, milijarder iz Hong Konga, nudi dogovor iz snova. No, samo na prvu. Naime, Cecil nudi 180 milijuna dolara bilo kojem muškarcu koji je voljan oženiti njegovu kćerku. Njegova odrasla kćerka odmahnula je na očeve prijedloge, no on se ne da. Cecilov problem je što je njegova kćerka lezbijka te je u sretnoj partnerskoj zajednici.

Chao se s tim ne može pomiriti pa je odlučio dati pozamašnu svotu muškarcu koji bi uvjerio njegovu kćerku Gigi da se uda. Dobio je više od 20 tisuća odgovora na svoju ponudu, no nitko nije bio dovoljno uvjerljiv. Otad je ponudu dizao, ali nikako da dobije što želi. Jasno - jer je Gigi lezbijka. U intervjuu je komentirao svoj bizarni potez. 'Ne želim se miješati u privatni život moje kćeri. Nadam se da će imati dobar brak i djecu, koja će naslijediti moj posao', priča Cecil. Dodao je da misli da nije kasno da Gigi promijeni seksualnu orijentaciju.

Gigi je putem novina ocu napisala pismo u kojem mu je poručila kad će se udati za muškarca. Postoji način, no vjerujemo da je Cecilu to neprihvatljivo. 'Budući da moj otac misli da je tako lako promijeniti se i biti heteroseksualna, dajem mu da sam to dokaže. Udat ću se za muškaraca kad se i on vjenča za muškarca', napisala je Gigi. Shvaća svog oca u jednu ruku pa mu se i ispričala. 'Oprosti što sam te zavlačila i tjerala da misliš da sam lezbijka samo zato što nema dobrih muškaraca u Hong Kongu. Ima ih jako puno, samo što nisu za mene', zaključila je Gigi svoje pismo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene