Slomila i zglob

"Između 40 i 50 šavova na licu": Poznata glazbenica nakon nesreće ne izgleda kao nekad

Carrie Underwood (Foto: Getty) Carrie Underwood (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Carrie Underwood (Foto: Getty) Carrie Underwood (Foto: Getty) +0 Carrie Underwood (Foto: Getty) Galerija

U bizarnoj nesreći Carrie Underwood slomila je zglob. Dosad je krila da je jako ozlijedila lice te da je zaradila između 45 i 50 šavova.

Poznata i omiljena country pjevačica Carrie Underwood zabrinula je svoje obožavatelje objavom na svom blogu. U novogodišnjem obraćanju fanovima otkrila je da je njezina bizarna nesreća imala puno dalekosežnije posljedice nego što se to u početku mislilo. Carrie je, naime, u studenom prošle godine pala po stepenicama u svom domu. Tada je slomila ručni zglob te je nakon bolnice prošla kroz fizikalnu terapiju. Puno je ozbiljnija činjenica da je ozlijedila lice te kaže kako možda više nikad neće izgledati isto.

"Suludo je kako vam jedna bizarna nesreća može promijeniti život. Neću iznositi sve užasne detalje, reći ću samo da je nakon operacije u noći mog pada liječnik mom suprugu kazao kako mi je stavio između 40 i 50 šavova. Sedam tjedana kasnije, i uz najbolje liječnike, još uvijek se oporavljam i ne izgledam baš kao nekada", napisala je Carrie. Iako nije rekla što se točno dogodilo, može se zamisliti koliko se teško ozlijedila. Nadodala je glazbenica kako će se posvetiti snimanju novih pjesama te dodala da je sretna što cijela ova situacija nije i gore završila.

 

When in 5 degree weather, wrap your @caliabycarrie scarf around your neck and face...you keep warm AND look like an awesome winter snow ninja! #WinWin #StayThePath #LetItSnow #BabyItsColdOutside

A post shared by Carrie Underwood (@carrieunderwood) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene