Leonardo DiCaprio i Camila Morrone u vezi su posljednjih godinu dana.

Galerija


Široj javnosti mlada glumica i manekenka postala je poznata vezom s Oskarovcem Leonardom DiCaprijem.

Vezani članci Ivana Paradžiković i Martina Stjepanović (Foto: Goran Perešin) Ivana, Nadia i Martina: Na prvoj večeri ZFD-a posebno su zablistale dame s Nove TV Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Dečka starijeg 22 godine upoznala je kad je imala 10, a ovako se obračunala sa zlobnim komentarima

Nije tajna kako 43-godišnji glumac Leonardo DiCaprio obožava mlađahne manekenke, a kroz njegov krevet prošle su mnoge. No posljednjih godinu dana Oskarovac ljubi samo jednu, 21-godišnju Argentinku Camilu Morrone.

U vrijeme kada je započinjala vezu s njim, smeđokosa ljepotica bila je manekenka i glumica u usponu, a sada očekivano postaje sve traženije modno i glumačko lice.

Ljepotu je Camila naslijedila od majke, argentinske glumice Lucile Sole koja je od Leonarda mlađa godinu dana, a manekenka je njezina slika i prilika. Osim po ljepoti, poznata je i po zanosnim oblinama, posebno raskošnom poprsju koje nerijetko ističe.

A istaknula ga je i u novoj modnoj kampanji za brand Jordache čije je novo zaštitno lice. U traperu od glave do pete, Camila mami uzdahe muškog, ali i ženskog djela publike, a vjerujemo kako je Oskarovac itekako ponosan na svoju mlađahnu djevojku.

Šuška se i kako planira kleknuti pred nju, što nije uspjelo ni Gisele ni Bar koje su mu godinama bile djevojke.