Cameron Thor, biviši učitelj glume, čiju su školu pohađale poznate osobe, osuđen je na šest godina zatvora zbog silovanja djevojčice.


Cameron Thor bivši učitelj glume kroz čiju su glumačku školu prošla imena poput Cameron Diaz, Helen Hunt, Madonna i Courtney Cox, osuđen je na šest godina zbog silovanja Jordyn Ladell, glumice koja je tada imala samo 13 godina. Jordyn je Thora upoznala jednom prilikom kada je svoju majku pratila na sastanak anonimnih alkoholičara. Thor joj je tada ponudio besplatne poduke iz glume u njegovoj kući.

Vezani članci Jadranka Kosor Kosor se prisjetila teškog djetinjstva i ponovila kako ju je očuh pokušao zlostavljati: "Rekla sam majci ili on ili ja" Policija u Njemačkoj, ilustracija Srbin (30) osuđen za sedmerostruko silovanje u Njemačkoj: Njegova najmlađa žrtva imala je 14 godina

Cameron će zbog silovanja u zatvoru provesti dvije godine od maksimalnih šest.

Jordyn se prisjetila nemilog događaja. 'Cameron me silovao i nitko ga nije mogao zaustaviti'. Iz njezinih izkasa sudu moglo se zaključiti da ju je Cameron seksualno zlostavljao više puta. Jednom prilikom odveo ju je na jedno usamljeno mjesto i nakon što su popušili marihuanu, Thor ju je napao i seksualno iskoritio. Cameron tvrdi kako izmeđa njega i tada trinaestogodišnje Ladell nikada nije bilo seksualnih odnosa.

Cameron je optužen i za još nekoliko pokušaja silovanja neimenovanih osoba, kao i za otmicu. Iako je sve demantirao, sud mu je dosudio dvije godine zatvora.

Bivši učitelj glume, pojavio se u velikom filmskom hitu Jurassic Park, a imao je i manje zapažene uloge u 'Cheers', 'Star Trek: The Next Generation' i 'A Few Good Men'.