Iako opovrgava i da su uopće u vezi, Caitlyn Jenner navodno planira vjenčanje s transrodnim modelom Sophiom Hutchins

Galerija


Prošle su tri godina otkako je Bruce Jenner na naslovnici Vanity Faira osvanuo kao žena, novim imenom - Caitlyn Jenner. Bivši olimpijac i očuh Kardashianki od tada je prošao sve i svašta, a bivša supruga Kris, kao ni većina njegove djece, nisu prihvatila ovu njegovu transformaciju.

 

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Vezani članci Slika nije dostupna Skandali koje žele sakriti zauvijek – obitelj puna tajni Slika nije dostupna 'Gospođa i gospodin Jenner upravo su se pridružili 'mile-high' klubu'

No, Bruce, to jest Caitlyn, nastavila je sa svojim životom. Strani mediji tako sada pišu da je već itekako stari život ostavila iza sebe te da novi planira s 47 godina mlađom zaručnicom i transrodnim modelom Sophiom Hutchins. Iako Caitlyn nikad nije potvrdila da je u vezi sa Sophiom, navodno uskoro planiraju vjenčanje koje će proslaviti samo s najužim krugom prijatelja.

 

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Caitlyn je ranije tvrdila da su samo prijateljice, ali izvori bliski njima, tvrde da već žive zajedno i planiraju zajedničku budućnost. Ako je to istina, za Caitlyn će to biti po četvrti put da ulazi u brak.

 

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Još dok je živjela kao Bruce, Caitlyn je 23 godine provela u braku s Kris Jenner, majkom slavnih kćeri koje nose prezime Kardashian prema biološkom ocu Robertu Kardashianu.