Iako opovrgava i da su uopće u vezi, Caitlyn Jenner navodno planira vjenčanje s transrodnim modelom Sophiom Hutchins

Galerija


Prošle su tri godina otkako je Bruce Jenner na naslovnici Vanity Faira osvanuo kao žena, novim imenom - Caitlyn Jenner. Bivši olimpijac i očuh Kardashianki od tada je prošao sve i svašta, a bivša supruga Kris, kao ni većina njegove djece, nisu prihvatila ovu njegovu transformaciju.

 

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Vezani članci Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Nekad su obje bile muškarci, razlika između njih je 46 godina, a sad planiraju imati dijete zajedno Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Obje su promijenile spol: Caitlyn Jenner ne odvaja se od 46 godina mlađe djevojke manekenke

No, Bruce, to jest Caitlyn, nastavila je sa svojim životom. Strani mediji tako sada pišu da je već itekako stari život ostavila iza sebe te da novi planira s 47 godina mlađom zaručnicom i transrodnim modelom Sophiom Hutchins. Iako Caitlyn nikad nije potvrdila da je u vezi sa Sophiom, navodno uskoro planiraju vjenčanje koje će proslaviti samo s najužim krugom prijatelja.

 

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Caitlyn je ranije tvrdila da su samo prijateljice, ali izvori bliski njima, tvrde da već žive zajedno i planiraju zajedničku budućnost. Ako je to istina, za Caitlyn će to biti po četvrti put da ulazi u brak.

 

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Još dok je živjela kao Bruce, Caitlyn je 23 godine provela u braku s Kris Jenner, majkom slavnih kćeri koje nose prezime Kardashian prema biološkom ocu Robertu Kardashianu.