Što će reći obitelj?

Bivši olimpijac i očuh Kardashianki koji je postao žena, udaje se za 47 godina mlađu zaručnicu?

Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) +0 Caitlyn Jenner, Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Galerija

Iako opovrgava i da su uopće u vezi, Caitlyn Jenner navodno planira vjenčanje s transrodnim modelom Sophiom Hutchins

Prošle su tri godina otkako je Bruce Jenner na naslovnici Vanity Faira osvanuo kao žena, novim imenom - Caitlyn Jenner. Bivši olimpijac i očuh Kardashianki od tada je prošao sve i svašta, a bivša supruga Kris, kao ni većina njegove djece, nisu prihvatila ovu njegovu transformaciju.

 

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Samo su bliske Promijenile su spol, žive zajedno, no ona tvrdi kako nema ništa s 46 godina starijom prijateljicom

No, Bruce, to jest Caitlyn, nastavila je sa svojim životom. Strani mediji tako sada pišu da je već itekako stari život ostavila iza sebe te da novi planira s 47 godina mlađom zaručnicom i transrodnim modelom Sophiom Hutchins. Iako Caitlyn nikad nije potvrdila da je u vezi sa Sophiom, navodno uskoro planiraju vjenčanje koje će proslaviti samo s najužim krugom prijatelja.

 

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Caitlyn je ranije tvrdila da su samo prijateljice, ali izvori bliski njima, tvrde da već žive zajedno i planiraju zajedničku budućnost. Ako je to istina, za Caitlyn će to biti po četvrti put da ulazi u brak.

 

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Još dok je živjela kao Bruce, Caitlyn je 23 godine provela u braku s Kris Jenner, majkom slavnih kćeri koje nose prezime Kardashian prema biološkom ocu Robertu Kardashianu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene