Danas su žene

Nekoć su bile muškarci: 'Sve smo tako lijepe'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Hollywoodu se više nego ikad govori o seksualnosti i ruše se barijere, a okidač je bila transformacija Bruce Jennera u Caitlyn.

Bruce je postao Caitlyn! Vijest je to koja je uzdrmala svijet slavnih, a u Hollywoodu se izgleda više nego ikad otvoreno prihvaćaju različitosti – bilo to promjena spola, homoseksualne veze ili biseksualnost. Izgleda kako su 'normalni' postali manjina!

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Nevjerojatna transformacija! Prije nekoliko godina bila je muškarac i uspješan sportaš, a danas kao žena pozira u toplesima i ekstra kratkim suknjama

Caitlyn Jenner objavljuje nove detalje o svojom dokumentarcu 'I am Cait' - Zašto je doista promijenio spol?

Caitlyn Jenner javno je podržala gay paradu u New Yorku, a bila je to posebna proslava jer je Amerika legalizirana homoseksualni brak. Reality zvijezda tako se našla u društvu transeksualnih žena koje su isto tako nekoć bile muškaraci. 'Zabavna večera u New Yorku s moćnim transeksualnim ženama. Sve smo tako lijepe', poručila je Caitlyn na svojem Twitteru.

Novo stečenog samopouzdanja, 65-godišnja Jenner živi jedan potpuno drugi život. Uskoro izlazi i njezina mini reality serija u kojoj je objasnila svoju odluku i transformaciju sa željom da se više ne skriva i živi svoj život u potpunosti.

Mnogi su uputili pozitivne komentare i pohvalili njezinu hrabrost, no ima i onih koji i dalje misle kako je sve to napravila zbog medijske pažnje i zarade. U kojem god slučaju, činjenica je da je Jenner promijenila svijet i otvorila vrata novim promjenama.

Seksi muškarci koji su nekoć bili žene  

 

Amazing dinner with fabulous Caitlyn Jenner, Candis Cayne and many power Trans Ladies! #TransPinay #genderproud #girlslikeus #transisbeautiful

A photo posted by geenarocero (@geenarocero) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene