U Hollywoodu se više nego ikad govori o seksualnosti i ruše se barijere, a okidač je bila transformacija Bruce Jennera u Caitlyn.


Bruce je postao Caitlyn! Vijest je to koja je uzdrmala svijet slavnih, a u Hollywoodu se izgleda više nego ikad otvoreno prihvaćaju različitosti – bilo to promjena spola, homoseksualne veze ili biseksualnost. Izgleda kako su 'normalni' postali manjina!

Caitlyn Jenner objavljuje nove detalje o svojom dokumentarcu 'I am Cait' - Zašto je doista promijenio spol?

Vezani članci Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Godine 2015. postao je žena, a sad se snima usred džungle u crnom bikiniju za nekoliko milijuna kuna Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Bivši sportaš koji je prije 4 godine postao žena uhvaćen kako nervozno puši cigaretu na balkonu

Caitlyn Jenner javno je podržala gay paradu u New Yorku, a bila je to posebna proslava jer je Amerika legalizirana homoseksualni brak. Reality zvijezda tako se našla u društvu transeksualnih žena koje su isto tako nekoć bile muškaraci. 'Zabavna večera u New Yorku s moćnim transeksualnim ženama. Sve smo tako lijepe', poručila je Caitlyn na svojem Twitteru.

Novo stečenog samopouzdanja, 65-godišnja Jenner živi jedan potpuno drugi život. Uskoro izlazi i njezina mini reality serija u kojoj je objasnila svoju odluku i transformaciju sa željom da se više ne skriva i živi svoj život u potpunosti.

Mnogi su uputili pozitivne komentare i pohvalili njezinu hrabrost, no ima i onih koji i dalje misle kako je sve to napravila zbog medijske pažnje i zarade. U kojem god slučaju, činjenica je da je Jenner promijenila svijet i otvorila vrata novim promjenama.

Seksi muškarci koji su nekoć bili žene