Nakon što je objavljen prije svega nekoliko dana, njezin novi glazbeni video 'Wrecking Ball', pohledan je više od 84 milijuna puta. Nekima su golišavi kadrovi novoga spota poslužili kao inspiracija za ismijavanje.


Miley Cyrus definitivno i dalje podiže prašinu! Naime, popularna pjevačica prvo je šokirala svojim provokativnim nastupom na MTV-evoj dodjeli nagrada, zatim je lupala po guzi djevojku patuljastog rasta, a potom i objavila novi video spot 'Wrecking Ball' u kojem se pojavljuje potpuno gola.

>> 'To je više od golotinje, izgledam emotivno'

Vezani članci Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Nakon što su im bivše završile kao ljubavnice, njih dvojica su sada bliski poput braće Miley Cyrus i Cody Simspon (Foto: Screenshot) Pjevačica objavila bizarnu snimku na kojoj polugola razmjenjuje poljupce s mlađahnim dečkom

Moglo bi se reći da je takvo ponašanje došlo na naplatu, jer upravo je video za najnoviju pjesmu 'Wrecking Ball' inspirirao podrugljive fotomontaže koje su postale hit na Internetu.

Na njima se kontroverzna Miley, u već prepoznatljivoj goloj pozi, pojavljuje na Kipu slobode, Eiffelovom tornju, na raketi pa čak i na žirafi.

Nakon što je objavljen, spot je u samo jednom danu pogledan 19 milijuna puta, čime je Miley oborila sve rekorde.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook