Bivša manekenka i voiteljica Fani Stipković velika je obožavateljica slavnog CrossFita.

Galerija


Bivša manekenka i voditeljica poznata je kao velika ljubiteljica zdravog načina života.

Vezani članci HGSS u potrazi Tragičan kraj potrage: HGSS u rijeci Dravi kod Preloga pronašao tijelo nestalog muškarca Ana Rucner (Foto: Instagram) Tijelo boginje: Vruća modna kombinacija naše seksi glazbenice otkrila i više no što je bilo planirano

Radi se o 36-godišnjoj Fani Stipković koja unatoč prenatrpanom rasporedu baš svaki dan pronađe vremena za odlazak u teretanu iz koje se često javlja svojim pratiteljima na Instagramu.

Domaća ljepotica poznata je po intenzivnim treninzima koje često snima te objavljuje na spomenutoj društvenoj mreži, a posljednjim snimkama otkrila je koje su vježbe zaslužne za čvrste mišiće na njezinom trbuhu po kojima je itekako poznata.

Prva po redu posebno je oduševila njezine obožavatelje, a vjerujemo kako vježbu ne bi mogli izvesti niti neki muškarci. "Izazivajte sami sebe svaki dan. Iznenadit ćete se koliko ste snažni i što sve možete postići. Sami ste sebi jedino ograničenje. Dijelim s vama neke od najdražih CrossFit vježbi za jačanje trbuha", napisala je voditeljica sa španjolskom adresom ispod objave.

Fani je poznata i po tome što često motivira svoje sljedbenike da paze na sebe, svoje zdravlje i tijelo koje će im biti itekako zahvalno na tome.

Zauzvrat, njezini ju pratitelji nagrađuju brojnim lajkovima i komplimentima na račun izgleda. Bravo, Fani!

Troši na Gucci, ali ne i na hranu: Supruga poznatog glazbenika šokirala izgledom nogu

8 mjeseci nakon prekida ona se udala za drugog: Bivši domaći par zabavljao se na istom događaju