Borba traje godinama

Završio na operaciji nosa zbog raka kože

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni američki Olimpijac i suprug Kris Jenner, Bruce Jenner, otkrio je kako se bori s rakom kože zbog koje je morao na operaciju nosa.

Bruce Jenner, poočim slavnih sestara Kardashian, morao na operaciju kako bi mu odstranili dio kože i tkiva zbog raka kože.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Bivši olimpijac Ona je nekada bila muškarac, a sada sa 69 godina ne odustaje od minica koje otkrivaju previše

'Dijagnosticiran mi je rak i bio sam na operaciji. Borim se već godinama i cijenim svu vašu brigu i molitve dok se i dalje nastavljam boriti', poručio je za E!Online.

>> Kardashiani se već pripremaju za Božić – objavili fotku sa snimanja

Prekomjereno izlaganje suncu Bruceu je donijelo problema, a s bolešću se bori od prošle godine kada je već bio na prvoj operaciji kako bi mu bolesno tkivo odstranili s dijela lica. Liječnici su mu tom prilikom savjetovali da se bolje zaštiti kada se izlaže suncu tijekom igranja golfa, no sunčana Kalifornija mu je donijela i 30 novih šavova koliko je trebalo kirurzima da odstrane bolesno tkivo.

Kako je Bruce već prije bio na plastičnim operacijama kako mi zagladio kožu lica, mnogi su mislili kako je pet bio na korekcijama kada su ga vidjeli s velikim flasterom preko nosa. Ipak, ovoga je puta zahvat bio zdravstvene prilike, ne kozmetičke

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene