Pop pjevačica Britney Spears u slobodno je vrijeme samo mama koja želi uživati sa svojim sinovima. No tada i prestane paziti, pa joj se često dogode i nezgode u kojima pokaže i malo previše...


Kada nije u Las Vegasu na velikoj pozornici, Britney Spears uživa u suncu i na svježem zraku. Slobodne dane provela je sa svojim sinovima; 7-godišnjim Jadenom i 8-godišnjim Seanom Prestonom koji su zaigrali nogomet dok ih je slavna pjevačica bodrila u publici.

'Dobre, stare 90-te': Ovo su hitovi koji i dalje 'žare i pale'

Vezani članci Britney Spears i Justin Timberlake Justin Timberlake se nakon skoro 20 godina ispričao Britney Spears: "Stalo mi je i znam da sam pogriješio" Britney Spears - 1 Britney Spears se prvi put oglasila o kontroverznom dokumentarcu o njoj o kojem trenutačno priča cijeli svijet

32-godišnja pjevačica za taj je obiteljski događaja odabrala i malo prekratku haljinicu, pa dok je premještala noge otkrila i svoje bijele gaćice.

Prije nekoliko godina Brit je pokrenula pravi trend nenošenja gaćica ispod svečanih haljina, no ovoga puta intimne dijelove ipak je sakrila. Naučila je na teži način.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook