Monika želi slavu

Britanci o Hrvatici koja je 'zavela' princa: Lažni CV Miss samopromocije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanskim medijima nije dugo trebalo da istraže tko je zapravo Monika Jakišić koja je navodno zaručena za britanskog princa Andrewa.

Monika Jakišić je model koja je postala poznata po svojim vezama s Georgeom Clooneyem, a sada je navodno i zaručena za britanskog princa Andrewa. Kako je riječ o kraljevskoj obitelji, britanski su zato pohitali na mjesto događaja i istražili iz prve ruke tko je zapravo Monika.

Pogledaj i ovo Neven Ciganović Neostvarena želja Iskreni intervju Nevena Ciganovića: ''Žao mi je što nisam završio medicinu, definitivno mogu asistirati bilo kojem doktoru''

Iz Buckinghamske palače došla obavijest: Monika Jakišić i princ Andrew nisu u vezi

Prozvali su je 'Miss Samopromocije' prije svega je r je odmah nakon večere vrijedne 6.000 kuna na Instagramu objavila fotografiju računa i prstena. Tada su krenule glasine o njezinim zarukama koje je kraljevska palača brzo i demantirala.

'Bi li bilo previše cinično zaključiti da gospođica Jakišić ili netko kome vjeruje odaju informacije medijima kako bi ona mogla imati koristi od toga? Zasigurno, priča o princu i ljepotici dolazi u škakljivo vrijeme za gospođicu Jakišić. Unatoč ranijem uspjehu kao model, nema zvjezdanu karijeru', pitaju se novinari Daily Maila koji su u njezinoj biografiji našli niz netočnih informacija.

Navela je kako ima 34 godine, a ima 36, zatim ističe da je potpisala za agenciju Select u Londonu što također nije točno, istaknula je i kako je tijekom studija krajem 90-ih bila dio ekipe emisije Big Breakfast s dizajnerom Wayneom Hemingwayjem kao modni ekspert, no oni je se ne sjećaju.

Monika je navela i da je proglašena jednom od najseksi žena na svijetu prema časopisu Esquire, a zapravo je bila riječ o najseksi ženama iz raznih krajeva svijeta...

Britanski novinari došli su i do njezinog prijatelja domaćeg stilista Nevena Ciganovića. 'Ona je jako sretna djevojka koja se uvijek smije. Bila je na svim najboljim tulumima na svijetu. Bilo bi lijepo da se Monika uda za nekoga iz kraljevske obitelji. To je tipična priča o Pepeljugi. O ovakvim stvarima snimaju filmove, ali ovo bi mogla biti i stvarnost', rekao je Neven u intervjuu. Izgleda kako je 'sve moguće', bar se s tim slažemo s britanskim medijima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene