Brent Ray Fraser ili Sarah Seifert? Koji vas je nastup više oduševio?

Galerija


Brent Ray Fraser i Sarah Seifert zasigurno su jedni od najupečatljivijih natjecatelja showa Supertalent. Oboje su podigli puno prašine, njihovi nastupi nisu se svidjeli Martini Tomčić, a show koji su izveli postao je glavni predmet rasprave na svakoj kavi.

Vezani članci Duo Giurintano Ono što smo vidjeli među najstrašnijim je potezima koje je ovaj seksi par ikada izveo! Duo Kamikazete Neustrašive Slovenke hrvatskoj publici žele dokazati da ples na šipci nije za noćne klubove

Za sebe će oboje reći da su umjetnici, no kako u svojoj točki pokazuju i intimnije dijelove tijela, onda nije ni čudno da izazivaju brojne polemike.

No nema biznisa bez showbiznisa! Možda je tako najlakše sažeti sve ono o čemu bruji domaća javnost. Ipak, Brent i Sarah kažu da su umjetnici, a umjetnost ima za zadatak provocirati, pa vjerojatno tu i dolazimo do odgovora od kuda takav ''show'' na pozornici.

Nastup Sarah na Supertalentu ovoj je mladoj Vukovarki otvorio brojna vrata. Danas je i prezaposlena te ne žali ni trenutka što se prijavila na ovaj projekt. Brent je već stekao brojne poklonike, no tko zna, možda nakon ovoga bude više ''gažirao'' u Lijepoj Našoj.

 

Brent Ray Fraser, Sarah Seifert (FOTO: Dnevnik.hr)
Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr

Mi vam donosimo videa oba nastupa, a vi nam u anketi recite čiji vam je bolji? Twerkanje ili neobično slikanje golog slikara?