Brent Ray Fraser ili Sarah Seifert? Koji vas je nastup više oduševio?

Galerija Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) Brent Ray Fraser, Sarah Seifert (FOTO: Dnevnik.hr) Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) +2 Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 4

Brent Ray Fraser i Sarah Seifert zasigurno su jedni od najupečatljivijih natjecatelja showa Supertalent. Oboje su podigli puno prašine, njihovi nastupi nisu se svidjeli Martini Tomčić, a show koji su izveli postao je glavni predmet rasprave na svakoj kavi.

Vezani članci Sarah Seifert (Foto: Instagram) Crnokosa Vukovarka koja je iziritirala i Šuput napokon se zaljubila: ''Žene me pljuju jer su ljubomorne'' Brent Ray Fraser (Foto: Instagram) Na sve je mislio: Goli slikar dosjetio se kako se mogu pogledati njegovi necenzurirani performansi!

Za sebe će oboje reći da su umjetnici, no kako u svojoj točki pokazuju i intimnije dijelove tijela, onda nije ni čudno da izazivaju brojne polemike.

No nema biznisa bez showbiznisa! Možda je tako najlakše sažeti sve ono o čemu bruji domaća javnost. Ipak, Brent i Sarah kažu da su umjetnici, a umjetnost ima za zadatak provocirati, pa vjerojatno tu i dolazimo do odgovora od kuda takav ''show'' na pozornici.

Nastup Sarah na Supertalentu ovoj je mladoj Vukovarki otvorio brojna vrata. Danas je i prezaposlena te ne žali ni trenutka što se prijavila na ovaj projekt. Brent je već stekao brojne poklonike, no tko zna, možda nakon ovoga bude više ''gažirao'' u Lijepoj Našoj.

 

Brent Ray Fraser, Sarah Seifert (FOTO: Dnevnik.hr) Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr

Mi vam donosimo videa oba nastupa, a vi nam u anketi recite čiji vam je bolji? Twerkanje ili neobično slikanje golog slikara?


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju