Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Miss Pennsylvanije Brandi Lee Weaver-Gates zbog skandala ostala bez krune i lente. Javnost zgrožena njenom igrom.


Brandi Lee Weaver-Gates sada već bivša miss Pennsylvanije nije bila zadovoljna primanjima pa se odlučila na bizarnu igru. Došla je na ideju kako bi lako mogla doći do novca na način da lažira bolest. Znala je da su ljudi uvijek velikodušni kada nekom treba pomoć pri liječenju.

Vezani članci Policijska akcija Zeko (Foto:MUP) Ovjeravali bjanko zadužnice i varali trgovačka društva od kojih su naručivali robu bez ikakve namjere plaćanja Ilustracija (Foto: Getty Images) Htjela se riješiti uroka, pa nasjela na prijevaru: 63-godišnjakinju na društvenim mrežama prevario za nekoliko stotina kuna

Missica je tvrdila kako ima leukemiju i kako joj je potrebna financijska pomoć za liječenje. Policajac Thomas Stock koji je vodi istragu nazvao je slučaj dobro smišljenom prevarom.

Misici oduzeli titulu jer je otkriveno da je neonacist

Brandi je imala naizgled siguran plan. Roditelji bi je vodili u bolnicu,a ona bi tamo provodila sate kako bi pomislili da je uistinu na terapiji. Da bi bila što uvjerljivija čak je i izbrijala glavu. Održane su brojne humanitarne akcije kako bi se prikupio novac za njeno liječenje.

Skandal joj je uništio karijeru, no pala još niže - bivša Miss iza rešetaka!

Tko zna do kada bi Brandi na taj način varala javnost da u policiju nije stiglo anonimno pismo u kojem su tvrdili da ona ne može imenovati ni jednog svog navodnog liječnika.

Iz direkcije Miss Pennsylvania objavili su kako su zgroženi Brandinom prijevarom. Jasno, čim izađe iz pritvora ostati će bez krune.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook