Bizarno, ali zabavno

Je li ovo moguće? Internet je primijetio jednu bizarnu stvar koju je Brad Pitt radio sa svim svojim bivšim curama

Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) +0 Brad Pitt Jennifer Aniston (Foto: Getty) Galerija

54-godišnji glumac Brad Pitt i dan danas slovi za jednog od najzgodnijih holivudskih frajera.

Vjerujte nam, ovo niste očekivali.

Pogledaj i ovo showbuzz Pomirba na pomolu? O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina

54-godišnji glumac Brad Pitt i dan danas slovi za jednog od najzgodnijih holivudskih frajera. Drugim riječima, Brad nije samo vrhunski glumac, već tako i izgleda pa ne čudi što su na njega pale brojne slavne dame.

Njegove najveće ljubavi svakako su bile dvije bivše supruge, Jennifer Aniston i Angelina Jolie, no bilo je tu još avantura i veza, kao što su one s glumicama Gwyneth Paltrow, Juliette Lewis i Thandie Newton.

A sada je netko na društvenim mrežama primijetio poprilično bizarnu stvar u vezi Brada i njegovih bivših partnerica, a to je da glumac jako voli kopirati njihov izgled, bilo da se radi o sličnoj frizuri ili boji kose, odijevanju pa čak i nošenju određenih modnih dodataka.

Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Foto: Getty

Drugim riječima, Twitter posljednjih dana gori od fotografija koje dokazuju kako je glumac često u prošlosti izgledao slično kao i djevojka s kojom je tada bio u vezi.

Zvuči vam smiješno? Uvjerite se sami! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene