54-godišnji glumac Brad Pitt svoje je prve glumačke korake napravio u Crnoj Gori s Milenom Dravić.

Galerija


Slavni glumac svoj je prvi film snimio na tlu Crne Gore.

Vezani članci Brad Pitt Na pragu šestog desetljeća poradio na mišićima kojima se pohvalio u izdanju bez majice, a sad se zna i zašto je to učinio Renee Bargh Tek je demantirala vezu s jednim velikim glumcem, a već se šuška da je zavela i Brada Pitta?

Radi se o danas 54-godišnjem glumcu Bradu Pittu koji je ujedno jedna od najvećih holivudskih zvijezda današnjice.

Brad Pitt (Foto: YouTube)
Brad Pitt (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No, davne 1988. godine tek je započinjao svoju karijeru i nitko nije niti slutio da će plavokosi dječak postati jedno od najprepoznatljivijih holivudskih lica te ljubiti neke od najljepših žena svijeta. To nije mogao pomisliti ni redatelj Božidar Nikolić koji mu je dao prvu ulogu.

Brad Pitt (Foto: YouTube)
Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Naime, Brad je svoju prvu filmsku ulogu ostvario u njegovom filmu "Tamna strana sunca" koji je snimljen u tadašnjoj Jugoslaviji. U filmu je imao ulogu mladog Amerikanca kojeg obitelj vodi na Jadran u potrazi za lijekom protiv rijetke kožne bolesti.

A u spomenutom filmu njegovu majku igrala je legendarna srpska glumica Milena Dravić koja je sinoć u Beogradu izgubila bitku protiv teške bolesti te je svoje oči zauvijek sklopila u 79. godini života.

Brad Pitt (Foto: YouTube)
Milena Dravić (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

U jednom intervjuu otkrila je kako je Brad bio vrlo skroman te kako je sve zadatke vrlo profesionalno odrađivao. Tada je imao 24 godine.