54-godišnji glumac Brad Pitt svoje je prve glumačke korake napravio u Crnoj Gori s Milenom Dravić.

Galerija


Slavni glumac svoj je prvi film snimio na tlu Crne Gore.

Vezani članci Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Osim na ekranu, oni su najbolji prijatelji i u stvarnom životu: Znate li o kome je riječ? Djeca Angeline Jolie (Foto: Profimedia) Potpuno drugačiji od drugih: Tko bi rekao da su ovo djeca nekad omiljenog holivudskog para?

Radi se o danas 54-godišnjem glumcu Bradu Pittu koji je ujedno jedna od najvećih holivudskih zvijezda današnjice.

Brad Pitt (Foto: Profimedia)
Brad Pitt (Foto: Profimedia)

No, davne 1988. godine tek je započinjao svoju karijeru i nitko nije niti slutio da će plavokosi dječak postati jedno od najprepoznatljivijih holivudskih lica te ljubiti neke od najljepših žena svijeta. To nije mogao pomisliti ni redatelj Božidar Nikolić koji mu je dao prvu ulogu.

Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia)
Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia)

Naime, Brad je svoju prvu filmsku ulogu ostvario u njegovom filmu "Tamna strana sunca" koji je snimljen u tadašnjoj Jugoslaviji. U filmu je imao ulogu mladog Amerikanca kojeg obitelj vodi na Jadran u potrazi za lijekom protiv rijetke kožne bolesti.

A u spomenutom filmu njegovu majku igrala je legendarna srpska glumica Milena Dravić koja je sinoć u Beogradu izgubila bitku protiv teške bolesti te je svoje oči zauvijek sklopila u 79. godini života.

Milena Dravić (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL)
Milena Dravić (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL)

U jednom intervjuu otkrila je kako je Brad bio vrlo skroman te kako je sve zadatke vrlo profesionalno odrađivao. Tada je imao 24 godine.