Brad Pitt ipak nije uspio osvojiti lijepu i pametnu profesoricu u koju se bio zaljubio.

Galerija


Izgleda kako slavni američki glumac Brad Pitt opet nema sreće u ljubavi. Nakon što se razveo od glumice Angeline Jolie, prije nekoliko mjeseci mediji su ga povezali s lijepom profesoricom arhitekture Neri Oxman, no i toj je vezi očito došao kraj.

Brad Pitt (Foto: Profimedia)
Neri Oxman (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Vezani članci Angelina Jolie i kći Vivienne - 1 Angelina Jolie našla je načina kako skratiti vrijeme dok čeka sudsku odluku oko djece koju je dobila s Bradom Pittom Angelina Jolie i Brad Pitt Bivši zaposlenik progovorio o radu za nekad najmoćniji poznati par, jedna ga je stvar posebno iznenadila

Dok Brad Pitt trenutno provodi svoje slobodno vrijeme s djecom u Londonu, Neri je viđena u društvu milijardera Billa Ackmana tijekom teniskog turnira "Finance Cup" u Parizu. 

Nepoznati izvor otkrio je za Page Six kako je milijarder osvojio turnir ali i djevojku te da će Brad Pitt morati dati sve od sebe želi li pored sebe imati pametnu ženu kao što je Neri.

Brad Pitt (Foto: Profimedia)
Brad Pitt (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Podsjećamo, Brad Pitt i Neri Oxman navodno su se počeli tajno viđati nakon zajedničke suradnje na jednom projektu, iako je bilo tvrdnji kako su samo prijatelji, u što su rijetki povjerovali.