Opet sam

Brad ponovno izvisio? Lijepa profesorica ostavila ga zbog milijardera u čijem je društvu snimljena

Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt (Foto: Profimedia) Neri Oxman (Foto: Getty Images) Neri Oxman (Foto: Getty Images) Neri Oxman (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt (Foto: Getty Images) Galerija

Brad Pitt ipak nije uspio osvojiti lijepu i pametnu profesoricu u koju se bio zaljubio.

Izgleda kako slavni američki glumac Brad Pitt opet nema sreće u ljubavi. Nakon što se razveo od glumice Angeline Jolie, prije nekoliko mjeseci mediji su ga povezali s lijepom profesoricom arhitekture Neri Oxman, no i toj je vezi očito došao kraj.

Pogledaj i ovo Angelina i Zahara Jolie Ovo nitko nije očekivao! Kći Angeline i Brada javno je izvela potez kojim je dala do znanja u kakvom je odnosu s ocem?

Neri Oxman (Foto: Getty Images) Neri Oxman (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Dok Brad Pitt trenutno provodi svoje slobodno vrijeme s djecom u Londonu, Neri je viđena u društvu milijardera Billa Ackmana tijekom teniskog turnira "Finance Cup" u Parizu. 

Nepoznati izvor otkrio je za Page Six kako je milijarder osvojio turnir ali i djevojku te da će Brad Pitt morati dati sve od sebe želi li pored sebe imati pametnu ženu kao što je Neri.

Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Podsjećamo, Brad Pitt i Neri Oxman navodno su se počeli tajno viđati nakon zajedničke suradnje na jednom projektu, iako je bilo tvrdnji kako su samo prijatelji, u što su rijetki povjerovali.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene