Bivši Avril Lavigne

Sam objavio šokantne fotografije - Otkazuju mu bubrezi i jetra

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bivši suprug kanadske zvijezde Avril Lavigne, Deryck Whibley, hitno je prevezen u bolnicu jer mu otkazuju jetra i bubrezi zbog ovisnosti o alkoholu.

Pjevač rock grupe 'Sum 41' Deryck Whibley, ujedno i bivši suprug Avril Lavigne, hitno je prevezen u bolnicu nakon što se srušio u vlastitom domu.

Pogledaj i ovo Avril Lavigne Ispisala je povijest Kraljica pop-punka Avril Lavigne prvi put dolazi u Lijepu Našu, za koncert je odabrala čarobnu lokaciju

Emotivno gotičko vjenčanje Avril Lavigne i Chada Kroegera

Zbog problema s alkoholom otkazuju mu jetra i bubrezi, fotografije iz bolničkog kreveta objavio je sam Deryck na svojoj službenoj stranici. Bivši suprug kanadske zvijezde već je mjesec dana u bolnici, a da je stanje ozbiljno potvrdili su i liječnici koji kažu kako bi 34-godišnji glazbenik od samo jednog pića mogao umrijeti.

'Pio sam svaki dan. Sve do jedne noći. Sjedio sam kod kuće, točio si još jedno piće, odjednom se više nisam osjećao dobro... Preplašio sam se i shvatio da više ne mogu piti. Ako popijem još samo jedno alkoholno piće, doktori kažu kako ću umrijeti', iskreno je progovorio dobitnik Grammy nagrade.

'Ne želim sada soliti pamet drugima, no neodgovorno sam pio i pogledajte sada gdje me je to dovelo', poručio je Deryck.

I njegova bivša supruga oglasila se putem Twittera, te je poručila kako je razgovarala s njim i da će on uvijek biti dio njezine obitelji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene