Osvojio sandru afriku

OSTAVIO SE LOPTE Domaći nogometaš započeo turbo-folk karijeru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od perspektivnog nogometaša do folk zvijezde u usponu.

Bivši nogometaš Mario Mioč, nakon što je objesio kopačke o klin, odlučio se posvetiti pjevačkoj karijeri. Mario već neko vrijeme pjeva narodnjake po domaćim klubovima, a nedavno je izdao i svoj prvi singl "Prodala si me".

Pogledaj i ovo Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Vruća čestitka Mladi Vatreni odveo djevojku na Mauricijus, ona pokazala savršeno tijelo

Mario je inače iz Slavonskog Broda, a karijeru je gradio u klubovima Istra 1961, Cibalia i Sesvete. Godinu dana proveo je u Istri nakon čega je kratko bio na posudbi u Sesvetama gdje je zbog problema s trbušnim zidom okončao svoju sportsku karijeru.

Svoje vokalne sposobnosti Mario je pokazao već kao dječak, ali zbog posvećenosti profesionalnom nogometu nije imao vremena razmišljati o estradi. Već od 15. godine zabavlja prijatelje na privatnim zabavama, a njegovi glazbeni uradci već su naišli na pohvale turbofolkera.

Najnoviju pjesmu "Nevjerna" s njim izvode Mrlle i Vlada Romandić. Tijekom nastupa po klubovima Mario je upoznao i Sandru Afriku koju je odmah osvojio. Tko zna, možda svoj idući singl snimi upravo sa srpskom folk-pjevačicom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene