Ariana Grande je na posljednjem ispraću Arethe Franklin izvela jedan od njenih najvećih pjesama "A Natural Woman", no to nije razlog zbog kojeg će je ljudi pamtiti s ceremonije.

Galerija


Pjevačica Ariana Grande i njezin nastup na posljednjem ispraćaju soul kraljice Arethe Franklin glavna su tema svjetskih medija.

Vezani članci Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Omraženog klinca proslavile su kratke i burne veze sa slavnim damama, a sad je na njega pala još jedna Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Seks-skandal iz Bijele kuće u središtu zbivanja treće sezone "American Crime Story"

Naime, Ariana je uz Faith Hill, The Clark Sisters, Chaku Khana i druge, bila jedna od izvođačica koje su svojim izvedbama odali počast preminuloj divi.

U središtu priče osim Ariane, našao se i biskup Charles H. Ellis koji je vodio sahranu i koji je šokirao svojim "slobodnim" ponašanjem. Tijekom ceremonije i nakon Arianina nastupa on ju je grlio, pritom dodirivao grudi i šalio se na račun njenog imena.

Ariana Grande (Foto: Getty Images)
Bill Clinton i Ariana Grande (Foto: AFP)

Obzirom da je sve navedeno bilo poprilično šokantno za sve okupljene ali i gledatelje pred malim ekranima, biskup se nakon svega odlučio ispričati.

"Zagrlio sam sve žene i muškarce na pozornici. Rukovao sam se i zagrlio ih. Tako to radimo u crkvi. Radi se o ljubavi. Zadnje što sam htio je odvući pažnju s ovog dana, danas bi sve trebalo biti o Arethi. Iskreno se ispričavam Ariani i njezinim obožavateljima i svim pripadnicima latino populacije", izjavio je Ellis.

Ariana Grande (Foto: Getty Images)
Ariana Grande (Foto: Getty Images)

Biskup nije jedini privukao pozornost tijekom Arianina nastupa. Naime, društvenim se mrežama brzo proširio video u kojem bivši američki presjednik Bill Clinton promatra pjevačicu s širokim osmijehom i odmjerava ju.