Prešao granicu

Biskup šokirao ponašanjem na sahrani: Pjevačicu grlio, dodirivao joj grudi i šalio se na njezin račun

Ariana Grande (Foto: Getty Images) Ariana Grande (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ariana Grande (Foto: Getty Images) Ariana Grande (Foto: Getty Images) Ariana Grande (Foto: Getty Images) Bill Clinton i Ariana Grande (Foto: AFP) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) +0 Ariana Grande Pete Davidson (Foto: Profimedia) Galerija

Ariana Grande je na posljednjem ispraću Arethe Franklin izvela jedan od njenih najvećih pjesama "A Natural Woman", no to nije razlog zbog kojeg će je ljudi pamtiti s ceremonije.

Pjevačica Ariana Grande i njezin nastup na posljednjem ispraćaju soul kraljice Arethe Franklin glavna su tema svjetskih medija.

Pogledaj i ovo Monica Lewinsky Mnogi su se iznenadili! Svijet je zna kao najpoznatiju ljubavnicu predsjednika, a sad je objavila svoje najnovije fotografije i svi su u nevjerici!

Naime, Ariana je uz Faith Hill, The Clark Sisters, Chaku Khana i druge, bila jedna od izvođačica koje su svojim izvedbama odali počast preminuloj divi.

U središtu priče osim Ariane, našao se i biskup Charles H. Ellis koji je vodio sahranu i koji je šokirao svojim "slobodnim" ponašanjem. Tijekom ceremonije i nakon Arianina nastupa on ju je grlio, pritom dodirivao grudi i šalio se na račun njenog imena.

Bill Clinton i Ariana Grande (Foto: AFP) Bill Clinton i Ariana Grande (Foto: AFP) Foto: Afp

Obzirom da je sve navedeno bilo poprilično šokantno za sve okupljene ali i gledatelje pred malim ekranima, biskup se nakon svega odlučio ispričati.

"Zagrlio sam sve žene i muškarce na pozornici. Rukovao sam se i zagrlio ih. Tako to radimo u crkvi. Radi se o ljubavi. Zadnje što sam htio je odvući pažnju s ovog dana, danas bi sve trebalo biti o Arethi. Iskreno se ispričavam Ariani i njezinim obožavateljima i svim pripadnicima latino populacije", izjavio je Ellis.

Ariana Grande (Foto: Getty Images) Ariana Grande (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Biskup nije jedini privukao pozornost tijekom Arianina nastupa. Naime, društvenim se mrežama brzo proširio video u kojem bivši američki presjednik Bill Clinton promatra pjevačicu s širokim osmijehom i odmjerava ju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene